Hozzuk a tehetségünket…2019.03.05. https://www.julamami.com, www.web-mutter.com

Ha kitartóan végzed azt a jót és szépet, ami jó minta lehetne a többieknek, akik még nem találják önmagukat sem.

Amiről tudod, az építően hatót, amit a tehetségednek érzel, meghozza a gyümölcsét is, még időben.

Nem az a gond, hogy elkésel a sikerhez, hanem, az amikor nem adhatod hozzá a saját szeretett Hazádhoz, az itt tapasztalt tudásod.

Leginkább az még, a legnagyobb gond, hogy ott lehetnek, a vakmerően erőlködők, a mások vállain, tudásán, feltörekvők.

Kihasználják azt, amit eléjük tár az, ahova ők, még nem éretten, hozzáértés, tudás, emberismeret nélkül kerülnek.

Minták lesznek, az éppen útjukat nem találó, csodákra váróknak.

Kiszolgálják magukat, abból, ami nem róluk szólna, nem értük van ott. Mivel nem mondják, hogy nem szabad, úgy veszik, mintha azt, szabadna, lehet, hogy jelez a lelkiismeretük, de nem tudják miért.

Így az őket gazdagítja csak, a többiek meg, a megvalósítható álmaikhoz, hiába várnak lehetőséget, az már csak volt, elfogyott.

Kiszolgálják magukat, felhasználják, valami középszerűhöz, pedig nem nekik szánta az Isten és nem is róluk szólna az. Kommunikálj, kommunikálj, kommunikálj, kérdezz, hátha lesz némi tájékoztatás.

Ne jelentkezz az oktatásra, ha jóslást tanulnál, ez valami teljesen más, kérem a megértésedet, keress, annak megfelelőt.

Ha nem teszed meg, az utadnak megfelelően a tapasztaló lépcsőfokokat és mégis rálépsz oda, ahol másoknak lenne a sikere, ugyanazt, az arra alkalmas pillanatban, teheted meg visszafele.

Sokat tapasztaltként írok, ha már, kihallod belőle, tanuld meg, hogy tartásod, méltóságod, még, időben legyen tőle, meríts belőle.

Nem mindent, szükséges megtapasztalnia mindenkinek. Az egy szinten lévők, egymástól tanulva, hamarabb juthatnak el a saját sikerükhöz, még időben.

Összetartás az egy szinten lévő, de nagyon különböző tudásban, hogy ne tudjanak, kiragadva, egy részletet betanulva, hamiskodni vele.

Tanuld meg, ezt a fajta emberismeretet, add hozzá, a saját tudásodhoz, pontosabb leszel tőle, legyél igényes, hinnye.

Nem könnyű megtanulni, tartást, méltóságot ad, megéri igényesnek lenni. A pénzbeni jólétedet is meghozza majd, ha a sorsodhoz megjött az eszed. Generációsan jó minta leszel, a következőknek.

A saját tehetségedben sikeresnek lenni, amíg az eszedet tudod tanulni, magadat fejleszteni.

Kibővítve azt, másképp is láthatod, mi módon, ne csússzál bele oda, ahol már alig várják, hogy tévedj, a tiszta tudásod, megóv téged.

Átlátni, kihallani, megérezni, a megelőzés, hétköznapi eszköze.

Mindenkinek, szüksége lenne, a sikerélményekre, naponta, a gondolkodó agyának, a siker a tápláléka, sanyarog, ha nem kapja.

A videóimat magam készítettem, ne várjál tőle semmi mást, mint, hogy kihalljad, lássad, érezzed, a mögötte lévő tapasztalt tudás.

Aki csak teheti, ránt egyet a sorsomon, mit tehetnék, hagyom, ez is az én alázatom, van az Isten tudom. Mindent a maga idejében, én már régóta összefüggésében látom, már így is oktatom.

A sok ember, aki megtisztelt, hozta el nekem, a tapasztalni valókat, köszönöm nekik és az Istennek. Szerencsés napot kívánok, minden, jóérzésű, jó szándékú embernek, akik már tudják, tisztelettel élni könnyebb.

Kölcsönös tisztelet az oldal, ahol leírtam, az oktatásom, nevelésem, miről is szól. Tisztelj meg az érdeklődéseddel, ha megérintett, ennek a tudásanyagomnak a formája.

Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami