Tisztelettel élj, hogy szerethető legyél… 2020.08.28. https://julamami.com

Keresheted a könnyűt, a magad fölé siettetőt, a gyorsan elérhetőt,  azután ha már túl gyorsan értél el mindent. Amit mások egy életre szántak,  úgy osztották be maguknak és generációsan feladatnak.

Akkor talán azon  töröd a fejed hogyan tudnál legyőzni mindenkit, akinek még valamije  akkor is van, amikor mindent  megtehetsz.

Valamit vagy nem vettél  észre, tán esetleg nem figyelmeztetett még rá az életvezetésed sem, hinnye, lehet nem is a saját sorsodat éled.

Nem tudtál változtatni, nem szerettél volna túl sok energiát abba is belerakni,  ugyanazt éled, csupán megismétled nem fejlődtél semmit.

Tapasztaltan óvatosan írom, nem késő változni, ha a jelenlegi  gondot okozna  a következő generációnak. Ha  az elődei terheit kénytelenek cipelni ahelyett, hogy a saját sorsukat élhetnék és jól boldogulnának benne, azt a. Ide születtek, ez a Hazájuk, itt jól kellene nekik is élniük, ide  teremettek, ugyan miért nincs megfelelő nyugdíjuk sem, hinnye.

Otthon vagy, amikor a kicsiben már látod magadat, nem mentél sehova, a világ mégis ott van nálad,  minden körülmények között emberséges maradj.

A belső kontrollod sokat segít neked abban, hogy feltaláljad magadat, akkor is, ha mások által generált, megváltozott helyzetben vagy.

Amikor rátalálsz a tehetséged által a jó minőségű  teljesíthető sorsodra, már nem csak magadra gondolva élsz.

Generációsan megoldod a feladataidat,  jó mintaként hagyod hátra azokat a lenyomatokat, amiért érdemes volt a nehezeket is átélned.

Mert tudod, a  jóban, a szépben, a működőképes hétköznapokra vonatkozóan is biztos  alapok  maradnak  utánad.

Az emberségesek, tisztelettel emelik meg előtted a kalapjukat.

Nem a te hibád, hogy a közös pénz nem  nyújtotta a biztonságot számodra.

Jól kommunikáljál, beszélj arról, amiért sokat tettél, hiszen jót teremtettél,  annak  a hozadéka, a jóban és a szépben, biztonságot adjon, a jólétben korosodjál, a saját Hazádban nyugodtan élhessél. Julamami

Alternatív
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami