Heringes Árpádné ev. Műhely, a megelőzésért, prevenciósként. Paks. heringesa1@gmail.com Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó és oktató. https://julamami.com, Paksról a Hergál Házból. heringesa1@gmail.com és a +36302470589, kihangosított telefonom által történik az oktatásom. Szeretettel, a Julamami védjegy.

Heringes Árpádné. Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó., prevenciósként. Műhely, a megelőzésért ev. Hétközben 13.00 és 16.00 óra, szombaton 10.00 és 12.00 óra között, az üzenetre válaszolok az érkezés napján a heringesa1@gmail.com és felveszem a +36302470589 telefonom. Paksról Hergál Házból. Tisztelettel, a Julamami védjegy.

Heringes Árpádné. Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó. Oktatásomhoz, a megadott címedre, elküldöm az általam megrajzolt és az általam aláírt oldalaimat.

Úgy aztán, mivel ugyanazt látjuk, mégis másképp fogalmazunk, annak megfelelően, hogy ki miben hozta a feladatát, az oktatásomra bejelentkező, tehetsége szerinti szinten haladunk.

Én alkalmazkodom, mert az a feladatom, hogy amit az oktatásom, rajzos formája által, akkor látunk, hiszen, több formában is azonosítjuk. Így, hát, egy és ugyanaz a rajz, mégis, azt, magunk szerint fogalmazzuk meg. A hangulata jó, az érthetősége jó, mert átmegy minden szó, hiszen általam, az, többféle formában, átfordítva is hallható.

Paks, Vadász u.59. Hergál Házból. Hétköznapokon, 10.00 és 17.00 óra között, történik, a szolgáltatásom és az oktatásom. Külön kérésre, ha más időpontot szeretne, ami megfelelőbb lenne, a szolgáltatásomhoz, igyekszem és ha tudom, megoldom, én alkalmazkodom.

Valamint, 13.00 és 16.00 óra, szombatokon pedig 10.00 és 12.00 óra között, a szolgáltatásomról tájékoztatom. heringesa1@gmail.com email, ahova, a szolgáltatásomhoz való bejelentkezéséhez, a megbeszélt időben, a frissen készült, tenyérfotókat várom.

A +36302470589 kihangosított, telefonom által történik a szolgáltatásom. Tiszteljen meg, a bejelentkezésével, ha eldöntötte, hogy megtanulja az általam meg és feltalált, magam által megrajzolt oktatási formában megtanulja tőlem.

Tisztelettel ajánlom.

Aki gyakrabban jelentkezik be, a szolgálatásomra és úgy gondolja, a 30 perc idő, elegendő, a díja: 10.000.- Ft/ Fő.

Az évente bejelentkezőknek, ha úgy gondolják, a 60 perc idő, elegendő, a díja: 20.000.-Ft/ Fő.

Akkor, ha várhatóan, részletesen átbeszéljük, az addig átélt, a sorsában fontos szintjeit és a 90 percen belüli idő nem elegendő, viszont, ha 120 percig megfelelő az idő, a díja: 28.000.- Ft/ Fő.

A számla számát, az elköszönésem előtt elmondom.

Kérem tiszteljen meg, azzal, hogy előre nem utal!

Viszont, a szolgáltatásomat követő napon,
a tiszteletdíjamat átutalja, a számla számra: 11773463-30378782
IBAN:HU86 11773463-30378782-00000000 BIC/SWEFT/KÓD:OTPVHUHB
Megjegyzésként szíveskedjen, a Heringes Árpádné ev. beírni.

Heringes Árpádné, a Julamami. Paksról a Hergál Házból. Szeretettel. Köszönöm.

 

 

Az élet élni szeretne. Julamami
Az élet élni szeretne, minden pillanatban meg is tesz minden, szépet és jót érte. Heringes Árpádné. Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó és az oktatásom. +36302470589 telefonom. Magyarországról, Paks, Vadász u.59. Hergál Házból. Tiszteletem.

 

[caption id="attachment_25667" align="aligncenter" width="300"]Julamami védjegy, Heringes Árpádné nevemen van, 2010. év óta Magyarországon.Heringes Árpádné a Julamami. Magyarországon, Pakson, Vadász u.59. Hergál Házból.  2023. Az idén, tán még, a saját idejében, mindenkinek megszólal a lelkiismerete, van akinek még a bocsánatkérés elég, ahhoz, hogy feloldja magában, azt tovább ne cipelje.

Ha nem teszi meg a saját idejében, gyakran fog rámordulni a saját lelkiismerete, az is önmagáért lesz, hiszen, fejlődni szeretne. Amikor felvette mások kultúráját, mint a sajátját, attól még, a sajátját erősíti fel közben, minden vele egyetértő által. Az erőt erőlködve, tudás nélkül, mások tudása által, mutatottakból

már megvalósíthatókra váltottak.

Azóta, szinte rajongókként, várják azt, hogy egy döntés kapcsán, jó minőségű életet élhessenek, ott ahol, a teljesítésüknek nem megfelelő a sikerük, a lehetőség, nem azonos azzal, hogy szabadna is azt. Nem látnak összefüggésében, lemaradtak, csak önmaguk hasznát nézik, mindig, csupán magukra gondolnak, a közösbe egyáltalán nem, vagy talán, közel sem megfelelően teremtettek, ahhoz képest amit onnan kaptak.

A sokféle nemzetiségben nem ismerik fel, a saját kultúrájukat, hogy erősíthetnék, fejleszthetnék, hiszen nem ismerik az érzését, a megcsináltam siker állapotának. A sikernek a napi érzését, mindazt, átéléve, nem vágynak másra, csupán arra, ami önmagukhoz képest van, az a sorsszerű. Ami, megvalósítható lenne, megtanulható, heringesa1@gmail.com, egy tartást, emberi méltóságot erősítő energia, ami megmaradhat egész életükben.

Ne húzgáljad az Emberségest, ha már önmagához képest, lépett fel a saját következő, emberséges szintjére, csupán azért, hogy kapaszkodni tudjál bele, lemásolva. Szeretnéd, azáltal lefedve tartani mindazt, hogy nem rendelkezel a felvállaltadhoz elég tudással, ami már látható, hogy nem pótoltad be.

Hiszen ide teremtettük egész életünkben, a sok jót és szépet, azt várnánk vissza, amikor az már aktuálisan arra, az összes hozadékával, beérett, mert egy Haza ez csak egy.

Felelősen, adjon belőle, az egészséges körforgás okán, oda vissza, ahonnan a Hazánkba teremtettük, a munkánk becsületével jár az, hogy a tudásunknak,a Hazánkoz, teremtetteinknek megfelelően, jólétben éljünk.

Ha nincs benne a kultúrájában a spórolás, nem is szándékozik azt megvalósítani, másoktól várja el, hiszen tőlük az, egyáltalán nem idegen.

Inkább mutatja azt, amit már szeretne élni hétköznapi szinten, mint, hogy bármit, a jóhoz a széphez, a Hazánkba teremtsen, nem ismeri fel, hiszen nem a saját kultúrája az. Na amikor összekeveredett már minden, a számunkra ismeretlen kultúrával és annak megfelelő szinttel,
akkor jó, ha tudjuk, van az Isten.

Segíts magadon, az Isten is megsegít a módja annak, a saját sorsunkat nekünk szükséges megcsinálni úgy, hogy működőképes maradjon, egész életünkben.

Segíts magadon az Isten is megsegít, ezzel éltem túl, sok, a számomra megnehezítettet, azóta is a nehezített sorsomat élem. Jer velem jó öreg bocsánatot kérek.

Ha az Isten velem,

velünk, hát kicsoda ellenem, ellenünk. Tiszteletem.

[caption id="attachment_29732" align="aligncenter" width="300"]Átfordultunk a festésemnek a címe. Heringes Árpádné a Julamami Átfordultunk, a címe a festésemnek. Látható benne minden, amit azóta már megélünk. Heringes Árpádné a Julamami. Magyarország, Paks, Vadász u.59. Hergál Ház.

2022.08.16. Éreztem, nagy dolog történik velem,

amikor a nagyon sok emberrel való találkozásnál,

volt az a pillanat.  Előző napon végeztem el, azt, ami arra

akkor megfelelőnek tartott. Ah, tán, meghatódtam egy picit,

sok időm nem volt rá, mert várakoztak, a sok országból érkezett emberek, arra, hogy megnézzem a tenyereiket. Átéltem, átéreztem, felfogta a gondolkodó agyam, a Hazaszeretet érzését adta az Isten, az engem megtisztelő emberek által, akkor éppen nekem.

Az alázatot gyakoroltam,

ahhoz, hogy a tömeg,

ne csalódottan távozzon onnan.

Elköszöntem, amikor azt éreztem,

nincs mit adnom, pihennem szükséges,

ezt megtanultam idejében, mikor köszönjek el. Mindent

              mindenkinek a saját idejében, a sorsunkat teljesíteni és

generációsan is teljesíteni vagyunk, tennénk a dolgunkat.

Egy Haza ez csak egy, belőlünk, általunk lett, teremtettük

ide a sok jót és szépet, az egészséges körforgás meghozza,

legyünk hát, a saját sorsunknak megfelelően, mozgásban, jó minőségű életet élve.

Amit láttam a tenyereikben, azt olvastam le, hivatástudatom felismerése közben, jól megérdemelten, nekem adta az Isten, a tolerancia érzését is, gyakorolhattam ott, akkor. Ne várja senki se tőlem, hogy úgy éljem meg, az egyszerűben a nagyszerű, általam már átélt, emberséges tartást adó, érzéseimet, mintha nem lennének. Az arra alkalmas sejtjeimben vannak, tudom mit jelent, az emberséges tartás. Ami nem hagyja, hogy bármi könnyűt, a jónak láttatottban komolyan vegyek, figyelmeztet az arra alkalmas sejtem,

azt már tapasztaltam, onnan is megjöttem, felismerem.

Az idén tudás nélkül, már a látszatot sem tudja fenntartani,

a felszínen van minden, látható lett, ki látja, ki majd meglátja.

Jer velem jó öreg bocsánatot kérek, elfér még, a többi között.

Heringes Árpádné a Julamami. Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó. heringesa1@gmail.com, +36302470589. Magyarországról, Paks, Vadász u.59. Hergál Házból. Tiszteletem.

 

Julamami védjegy, 2010. év óta, Heringes Árpádné tulajdonom.
A jó gazda, előszőr ellátja mindazokat akik rá vannak bízva. A gyermekeket, öregeket, a könnyen befolyásolhatókat, nem igazítja lábhoz, mint a kapcát. Jó minőségű gondoskodásról biztosítja mindazokat, akik önmagukat ellátni éppen, nem tudják. Nem teszi ki, a hirtelen ötleteinek, a gyakorlati életükre ható, előtte nem kontrollált, döntéseinek következményei hatásának. A szintjüknek megfelelő lehetőséget is adhatna, a gondolkodóknak, a hivatásuk gyakorlásához, hiszen ők a születésükkel hozták ahhoz a tehetségüket. S nem vállal a saját szintjénél magasabb feladatokat, ha azok szerint kell majd élnie, a saját jövőjét tervezni és kivitelezni addig még képeseknek. A jó életminőségét megteremteni szándékozó egyéni vállalkozóknak és az egyéb módon, már a sorsukat élő gondolkodó érintetteknek. Az összefüggésében látásra, már szüksége lenne mindenkinek, aki döntő ember lett. Nem lehet kiragadni egy szeletet, hiszen minden hat mindenre és mindenkire, minden szinten érintett lesz, mert egy Haza ez csak egy.  Persze, csak akkor, ha a Hazánkban időzve adja ki, a napi teljesítésre szánt menüt. Ha fogyasztható az a Nép számára is, életszerűen, ha nem, mert csupán csak, elmélet, nem élte azt meg, addig még, senki sem. S tán, esetleg már ott is otthon van, mert neki megadatott, hogy mások hazájában is otthon érezheti magát, a vett birtokán. S azon a napon, éppen, onnan intézi, a valóságban, mindezeket. Jer velem jó öreg  bocsánatot kérek. Kiló számra teszem, hátha rájönnek, az érintettek. Ah, azt a, a már megérdemelt, jó minőségű életüket, a saját szintjükön megélni, addig nem lehet, ha tán, lenne miért és bocsánatot eddig még, egyszer sem kértek.  Heringes Árpádné. Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó. Okatom, Nem könnyű megtanulni, viszont eddig még mindenki azt mondta,  miután minden oldalát megtanulta, hogy megérte. Azt a, saját életminőségéhez képest, már eltérő
l, nehezet is, végig tudta tanulni, meg kellett önmagát arról, akár naponta, menet közben is győzni. Azóta, már rájött, azokat a számára még addig,  a hétköznapi életében,  meg nem adatott. Ő azokkal, az életszerű  gyakorlatában, addig nem találkozott, viszont, az oktatásom által, mindazt, át is tudta, akkor az elhangzott szavak által, mint abban érintett, érdemben is élni. Hát nem szükséges, mindazt, a hétköznapjaiban, a nehezítettben is megélni, az intelligens agya, a megfelelő helyre, azt időközben, el tudta tárolni.

Hétköznapokon, 10.00 és 17.00 óra között, ahova a tenyérfotókat, a megbeszélt időben, várom. S a, +36302470589 kihangosított telefonom és a heringesa1@gmail.com, által, történik a szolgáltatásom. Nem adom fel, a munkának a becsületét ismerem, mindenért megdolgoztam és most is többszörösét dolgozom, annak, ahogy el sem tudják képzelni, akik csak az elméletet ismerik. Nem azon a szinten élnek, ahova a döntéseket hozzák, így nem is érzékelhetik, azoknak a családokra ható, következményeit. Honnan tudnák, mi történik, mind azokkal, akik abban, nem életszerűen, nem alkalmazható hatásoknak, a következményeiben kénytelenek élni majd.  A hivatásom napi  gyakorlatából lett, az elméleti rajzom, amit adnék tovább, hogy másoknak is legyen meg, ez a nem hétköznapi, nehezen, de megtanulható tudás.  Tudjanak felfejlődni a saját szintjükre, önmaguk szerint éljék meg a saját sorsukat, generációs feladataikat, hogy ne maradjanak hiányosak. Magyarországról, Paks, Vadász u. 59. Hergál Házból. Tisztelettel. https://julamami.com, online

 

 

 

Tanulni, fejlődni jöttünk mindannyian, a tehetségünket hoztuk, a születésünk pillanatában. Gyermekként, mutattuk azt is, miben vagyunk tehetségesek, azt lenne szükséges megélnünk, amit éppen abban az időben szánt nekünk sikerként az Isten.  Viszont, ha a környezetünk hatása erősebb volt, hát egyenlőre úgy tűnik, a tehetségünk kibontakozásához még várnunk kell. Nem adom fel, nem satnyulok el, a butaságokat nem veszem magamra, aki még nem jutott el oda, hogy a sorsát is élhetné már, majd egyszer tán megjön az esze ahhoz is. S felfogja még a saját idejében, hogy generációsan is lenne ám feladata bőven, a várakoztatás üressége hatásos. Főleg ha ki van töltve gyakran azzal, ami túl sokba kerül, most, a számunkra elérhető életminőségünkhöz képest, nem nekünk van szánva. Viszont, kifelé, parádésan látványossá van téve, mintha az, valóságos lenne. Magyarországról, Paks, Vadász u. 59. Hergál Házból. Tisztelettel legyél, hogy ha odáig elértél, a hasonló szinten élőktől, azt is kapjad.