Címke: Heringes Árpádné

Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó., szolgáltatásom. https://julamami.com

HeringesÁrpádnéPaks. https://julamami.com
Julamami védjegy, 2010. évben került a nevemre, magam adtam a nevet a védjegyemnek, nem engedtem meg a használatát senkinek sem. Heringes Árpádné, prevenciósként, Műhely, a megelőzésért ev. Paksról a Hergál Házból. Szeretettel a Julamami. https://julamami. com
2023.04.14.

Az Általános műveltséget növelő Tenyérolvasó, szolgáltatásom, jó arra, hogy értelmezni tudja, mit láthatok a tenyereiben, mint a saját sorsát. A saját feltaláltam szerint, formálom a szavakat / ahányszor kéri, mindannyiszor, lefordítom, úgy, hogy érthető legyen /. A díja: 20.000.- Ft. úgy, 50 percig olvasom, a Tenyereit, nincs plusz költsége, ha több idő szükséges hozzá. Nem hagyom abba, ha lejárt az 50. perc, ha még van mondani valóm, mert látok, valamit ami fontos lehet, hogy tudjon róla.

Összefüggésében olvasom le, 50 perctől 90 percig tart, a két tenyerének a leolvasása, a generációs feladatairól is beszélek, ami ott látható, maradék nélkül, leolvasom. Nem hagyom abba és nem kérek plusz díjat, ha szükséges hozzá, még néhány perc, hogy körbe is érjen, a két tenyerének a mondandója.

Többszőr is rákérdezek, hogy átment-e, van-e kérdése és elmondom, azokkal kapcsolatban a saját tudásom szerint, mindazt, amit ott látok. A díja: 28.000.-Ft.
Heringes Árpádné, prevenciósként, Műhely, a megelőzésért ev. Paksról a Hergál Házból, szeretettel a Julamami.
Hétköznapokon 10.00 és 12.00 óra között szolgáltatok és külön kérésre, délután is, igyekszem, a kért időpontban szolgáltatni. A nem fogadott hívására, egy csörgéssel jelzek, ha még aktuális a kérdése, tegye fel, mert akkor már, újra fel tudom venni és meg tudjuk beszélni. Tiszteletem. Julamami védjegy.