Az emberek gyermekei… 2016.02.26. https://julamami.com

2016.02.26.  írtam. Az emberek gyermekei, nemcsak azért születtek, hogy felnőjenek, korosodjanak, gyarapodjanak, éljenek ahogy éppen lehet és a végkifejlet az legyen, hogy éljenek jólétben.

Hanem, hogy generációsan az övéi felé is megtegyenek mindent amit lehet, hogy legyen értelme úgy is az életüknek, ne a nincs ürességében vergődjenek majd.

Ma nekem, holnap neked, nem egy rezgésben vannak, élnek az emberek, így az irigység, nézetkülönbség, régóta jól működő társaságokba, barátságokba is beleköltözhet.

Ahogy 22 éve tapasztalom, a legfontosabb a szeretet rezgése, különösen az anyai, a szülői szeretet. Pocaklakóként egy körben, egy rezgésben, nem mindegy, hogy közben mi hat a magzatra. Amíg az a rezgés ott marad továbbra is az emberben, a / túlrezgés/ jelen van,  az a bizonytalan érzése, ami az élete során, bármikor visszaköszönhet.

Születése után,  mindenki más lélekrezgésben van, még az egypetéjű ikreknél is ezt tapasztaltam, hasonló lehet, de nem ugyanolyan.

Alacsony rezgésű embereknél, általában annak van igaza, akinek a legnagyobb a hangja, vagy vannak hozzá módszerei, hogy az igazát, mindenáron  látványosan bizonygassa.

A magasabb lélekrezgésű emberek, valamihez többlettel születtek,  s azon igyekeznek, hogy abban ki is teljesedjenek. Ha nem kap elég / siker/táplálékot a lélek, bizony beszűkülhet, elszürkülhet, kiüresedve leépülhet.

Vannak akik akkora tehetséggel születtek, hogy azon tudásuk által gazdagodnak meg,  ezért jó ha tudják az  emberek, hogy vannak a lélekben, szívükben, gondolkodásuk által gazdag emberek, ők így születtek.

Nem számolnak velük, csak a legritkább esetekben, pedig a tapasztalatom, 22. éve az, hogy sok az intelligens ember,  s magas lélekrezgésű gyermek is születik mostanság a Hazánkban is meg.

Amikor a testedet edzed, a lelkednek, gondolkodó agyadnak is járna, nem szabadna halasztani holnapra, vagy máskorra, mindennek megvan a maga ideje arra, hogy feltöltődjön és abból erőre kapva, ki ebben, más meg amabban, kiteljesedjen.

Becsüld meg a pillanatot, amikor boldognak érzed magadat, mert egész életedre kihathat az.  Az ember, a lelke, a szíve, a gondolkodó agya nélkül, hiába gazdag, csak teli persely, akaratosan üresedően egyedül marad.

Két oldalunk van, annak megfelelően kétféle feladatot hoztunk, ha az egyik feladatunkat amivel a tehetségünknek teljesítettünk megoldottuk, hozzá kellene kezdjünk, megtanulni azt, amit tudásként nem hoztunk.  Hiszen két lábon kellene álljunk.

Mindent idejében, azt sem véletlenül mondjuk úgy, ha halogatod azt amit a sorsod eléd rak. S csak hasra esel benne gyakran majd, akkor bizony rárakod a következő generációra teherként, nehezékként cipelheti majd.

Tiszteld a másikban az embert, hogy magadban is tisztelhesd ugyanazt. Jó szerencsét jó emberek, áldjon meg az Isten a tehetségeteknek megfelelő méltósággal benneteket.

Magyarországból, Paksról a Hergál Házból,  szeretettel, Julamami.