Hány nap szükséges neked ahhoz…2021.03.30. https://julamami.com

Hány nap szükséges neked ahhoz… 2021.03.30. https://julamami.com Nem számoltam Uram, hány nap volt szükséges ahhoz, hogy megértsem, az amit feladatnak adtál nekem, a hivatásommá vált, ami a tehetségemből lett addigra.

Végig is jártam minden lépését megéltem,

az adott utat ahhoz, hogy tudjam mi a fontos nekem.

Rájöttem, nem tudok úgy élni, hogy azt lássam, másoknak nem jó az amiben megrekedten vergődnek, így aztán egy napon, megismerték azt amit akkor tudtam. Nem az maradt meg bennem azon a napon, hogy nemzetközi lehetőséget kaptam volna általa, nem magamra gondoltam, akkor sem elsősorban.

Irigységet váltott ki mindaz ott, ahol nem voltak azzal még

tisztában, hogy a feladatuk a többiek segítése lenne.

Nem nagyon hallani, látni olyan nyilatkozatokat,

ahol azt mondanák, hogy általuk lettek

sokan, nagyon sikeresek és még

pénzben is gazdagokká.

Nagyon szerettem azt látni a sorsokban,

hogy időben tudnak segíteni önmagukon, azáltal,

amit hallottak tőlem, az átment ott a lelkes énjük  kontrollján érezhetően.  A megelőzés a hivatásommá lett, már emberségessé lettem szoktam mondani, nem hétköznapi hivatást kaptam ehhez. Nagyon sok ember tisztelt meg, végig a sorsom megélése közben. Ahogy a tudás kezdett kiteljesedni bennem, egyre jobban tudtam segíteni, a megelőzés lett az életem és a sorsom is egyben.

Úgy tudtam, mivel körbeért az a feladatom nekem, hogy a feltaláltamat azért kaptam itt, ebben az országban, hogy adjam tovább. Ne szenvedjenek az emberségesek  azoktól, amit nem számunkra, nem a jó életminőségünkért találtak ki, a megmondó emberek, aktuálisan legjobbaknak összeállítottjai. Csupán éppen bennünket érintenek azok a hiányok, amiket nem saját magunk generáltunk, csupán szenvedő alanyai lettünk a döntéseiknek.

Amikért még időben, megelőzésként nem szóltunk, mert arra gondoltunk, hogy mint mi magunk, emberségesen gondolkodnak, akik felvállalták. Tudom nem lehet anélkül élni, mert már sokszor megmondták, nem mondom ki azt, ami az elnevezése és nem is hiszek benne. Csupán megszenvedem a tényét, hogy mindent eluralt, anélkül, hogy lenne benne életszerű az ilyen egyszerű emberek számára, mint én magam vagyok, emberséges hivatással.

Igen úgy látszik az kívülről, hogy elrontottam, hogy nem álltam be a nemlétező sorokba időben, hogy legyen módom a kiemelkedéshez. Akkor még nem gondoltam azzal, nem tudtam azt, hogy ha nem segítek magamon, mások nem tudnak úgy jól dönteni értem. Hiszen, egyedül csak én tudhatom, hogy mi a legjobb nekem, hát mondjam ki, mondjam el, meg is teszem. Felelősen önmagamért már nem tudok tenni, azokban amit kitaláltak, hogy könnyebben boldoguljanak, nem tudnék én, csak magamért élni. Hiszen a teremtő Isten, megalkotta azt,

amiben jól tudnánk mindannyian élni itt. Mert senki sem született fölöslegesen ide, szükség van a tudására, az emberséges energiájára, az otthon vagyok a szülőhelyemen érzésére. Mert úgy tudom, hiszen átéltem, mit jelent az emberséges élet, mit a tudásomhoz való alázat. A munkám gyümölcseként van, mint érzés,  a megcsináltam kitűnő érzése,

sokszor került elő különböző változatokban, a sikereimben.

Sokszor átélhettem kicsiben a sikert, ez tartott életben akkor is, amikor nem volt, vagy csak nagyon kicsi volt a havi  bevételem. Ekkora ismertséggel, sikereket átélve, nem kaptam a lehetőségemet meg a saját városomban, sem a Hazánkban, a racionális oldalamnak a megismeréséhez nem volt esélyem. Így hát könnyen legyőztek.

Győzz meg, legyőzni könnyű engemet, nem harcolnék se veled, sem ellened, de melletted sem. Hiszen sorsolvasónak és a feltaláltamat oktatni születtem, Hazaszerető lettem. Már a talpam alatti földnek az érzését is ismerem, az embereknek akiket még lehet, tiszteletem. Van bőséges emberismeretem, na meg van az Isten, ha még nem tudja, csak a pénzben hisz, majd megtudja azt is mindenki, a saját tapasztaló emberséges létéről szóló idejében. Egyensúlyra van szüksége, mind a két oldalának ismerete adja azt meg. Ha van ahhoz  szerencséje akkor a saját idejében meg is történik, úgy nem téved el.

Sokáig az volt bennem, hogy ha a hivatásomat jól gyakorlom, akkor megjön annak a hozadéka, oktathatom azt amit feltaláltam ebben az országban, a saját szülővárosomban. Mert azért adta itt tapasztalva a teremtő Isten, hogy előszőr ide tegyen jót az emberségesekkel a feltaláltam. Azzal, hogy igazolja számukra mindazt amit addig hivatásként gyakoroltak az jó felé viszi a már hasonló szintjüket elérteknél, az emberséges énjüket. Igen tudom, ez teljesen mást mond mint amit, a hírnévre, a nagy pénzre, a hatalomra vágyók éreznek a saját igazuknak.

Nem ellenükre,

csupán  párhuzamosan mindazzal a tudásukkal,

ami adott már,

a saját gyakorlati életükben, a saját tudásuk mellé véve.

A két oldalunknak az egyensúlya a helyére kerülhetne, a feltaláltam tudásával megerősítve, nem üresednének ki lelkileg sem, nekem a tudásomhoz méltó bevételem lenne, mindenki sorsa teljesülhetne.

Persze csak az eddigi tapasztalataim szerint, hosszú az út még addig.

Ha már megvan mindened, a szükséges motivációra nagyon figyelj.

Tudom amit tudok, az oktatásomon elhangzanak azok mind,  amiket nem írnék le, mert még próbálkoznának azt levinni nagyon alacsony szintre. Prevenciós lettem igazoltan, amikor a pecsétet rányomták arra a kitűnő, megajánlott, diplomára, tartást, emberséges méltóságot adtak akkor azzal nekem, tudom van az Isten.

Ha hatalomra vágysz, arra is gondolj, hogy amit

nagyon akarsz elérni az meg is történhet.

Csupán annyit elnézést kérve még,

magad is abban fogsz ám élni.

Jó egészséget,

jó egészségesedést kívánok.

Julamami védjegy Heringes Árpádné tulajodna
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból. Szeretettel. Julamami védjegy Heringes Árpádné tulajdona.

Jól kitalálta, hát körbeért…2022.05.06. https://julamami.com

2010. évben a Julamami védjegy, Magyarországon került a nevemre. Jula, amit az apám mondott, mami amit a gyermekek, hát abból lett. Látom most már sokan bebújtak mögé és a sajátjukként húzgálják a világban, nem kérdezték, be sem jelentették, vitték.

Amit ez mond számomra, lehet, hogy mégis van benne üzleti érzékem, ha ennyire tetszik a Julamami védjegy.

Talán jól meg tudnék élni belőle, ha kitalálnék több védjegy nevet, mert talán az is, ennyire népszerű lenne, mint a Julamami védjegy.

S ha a tartásukra igényesek, úgy döntenének, akiknek a Julamaminak a használata, jó hasznot hozott már. Tán mindegyikük után, aki leutánozta, a Julamami nevet, nekem, mosolyt hozó összegekként, százalékokat kapnék. Heringes Árpádné, Magyarországról, Pakson a Hergál Házból. Szeretettel.