Felszínen…2020.04.06. https://julamami.com

 Julamami védjegy, Heringes Árpádné tulajdona. Felszínen élni,  kikerülni a nehezeket, azt is lehet, a tartalmas  ízes élet,  az maga  a nehézségek.

Felszínesen, a könnyűben élni, másoknak a nehezekben  a  várakozását természetesnek  venni, hinnye.

Sokan sokféle ígéretet halmoztak fel, aztán mire beleértek a  pénzesbe, mindent  elfelejtettek.

Igen tudom, hogy jövök én ahhoz, hogy megemlítsem, Isten óvjon,  hogy megsértsek bárkit  is.

Volt már olyan, vannak akiknek már igazuk kell  legyen és  kész, ha mégis valaki mást mond esetleg, akár segítő szándékkal, majd megtudja mit jelent  az ha kizárják minden jóból.

Ah, tíz éve látjuk kárát annak, gondolom nemcsak  egyedül  vagyunk, mások is vannak,  akik a  jóból kimaradtak.

Nekem a legtöbb már az alázatomból  van. Mindenkinek fontos lehetne, ha tudna róla, hogy a  saját szintjén megmaradhat a belső kontrollja.

Általános műveltséget növelő”Tenyérolvasó”, ami által  sok minden kiderül  menet közben, hogy mi miért úgy van és az is, hogy lehetne változtatni  rajta.

Na meg honnan tudnám én, mit jelent krőrus  gazdagnak lenni, hiszen nem lettem pénzes  sem.

Más tehetséget hoztam, átadnám a tudást  többeknek, mert egy ember nem bírna el ezzel. Hiszen tömegnyi  az a  sokaság, akikkel találkoztam a 26. hivatásom  által tapasztaló és párhuzamosan tíz éve oktató évem  alatt.

Nem  gondolom, hogy egy másik országban ugyanígy jártam  volna, hogy nem szeretné senki sem megvenni és továbbvinni. Hazaszerető lettem a sok engem  megtisztelő ember által, így itthon maradtam, várom azt a vevőt, aki érti mit vesz meg  vele.

Betanítanék olyan emberségeseket, akik tovább tudják vinni az oktatását  és eljutna sok  erre már igényes emberségeshez.

Megtettek azért mindent, hogy tudjam hol  a helyem.

A gazdagságommá lett  az, hogy nagyon sok  emberrel  találkozhattam, sokan tiszteltek  meg. Arról megfeledkeztek, lelassultak  azáltal, hogy csak  magukra gondoltak.

Mások elmennek  mellettük a tudásuk által, ők  meg  még  önmagukhoz képest is lemaradnak.

Ha időben segítséget nem kapnak, bizony  leépülhetnek és az összes érintettekre káros lehet az.

Értem én, hiszen annál  sokkal többet  érhettek  el, mint amire vala is gondolhattak, hinnye.

Az üres beszédnél,  nem különb  a mások tudásának a másolása sem. Nem megveszi úgy  intézi,  mintha az övé lenne,  megteheti.

Akkor szokott a  gyakorlatban  előfordulni, úgy, mintha természetes lenne, ha már nincs aki tükröt tartson oda, ahova nagyon  kellene,  hinnye.

A magyarázkodás helyett,  jó lenne, ha   hozzáértéssel,  az életszerűt ismerve hoznának  döntéseket és nem, az emberségesek helyett, felett.

Ők önmagukból indulnak  ki és  nem is feltételezik,  hogy  megtörténhetne, velük is. Nem törődnek  a  jelenben mások  helyzetével, hiszen ők nincsenek olyan helyzetben.

A jó vezetés arról  is szól, úgy hozza a döntéseit, hogy elébe megy ,  nem hagyja kialakulni  és nagy gondokká, kezelhetetlenné válni, hinnye

Vannak akik, most is igyekeznek azon vannak,  hogy az adott szinteken a hivatásuk kapcsán, minden  helyzetben, önmagukhoz mérve jól boldoguljanak.

Ők a hivatástudattal megáldott emberségesek, én nagy embereknek nevezem ezért őket.

A nagyon magas anyagi szinten élőkről nem tudok, nem  ismerem őket. Ők nem  tiszteltek meg  a sok év alatt az érkezésükkel.

Viszont akadhat köztük  több olyan emberséges, akit nem  emelt fel  a túlzások általi üresedésbe a tengerpénze.

Önismereti  oktatás,  igényesen,  minél többen  értik, mit jelentenek a sorsszerűségek és  a  generációs feladatok, annál több emberséges tudhatna a többiekről.

A szintemelés nagyon fontos lenne  most minden szinten,  hogy ne legyen megrekesztő energiákból  sok sehol sem. Jobb,  ha bocsánatot is kérek, ah.

Megtanultam jól bejött, segíts magadon az Isten is megsegít. Most is elviszem a jól  megszokott balhét, ahogy mondani  szoktam, hozzászoktam.

A magyarázkodás üresedő, energiátlan. Az érdemben értők, már mind a saját tudásuk szerint  érvelnek, hamarosan kiemelkednek a valódi “Nagyemberek”, hinnye.

A jó öreg, bocsánatot kérek,  ide beleillik, hinnye.

Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, Műhely,  a megelőzésért  e.v.  szeretettel.Skype Árpádné  Heringes