2020.03.26. https://julamami.com

Nem siettem,  nem kapkodtam, megéltem a saját életritmusomban amit lehetett. Hiszen,  ha a mások ritmusának megfelelően éltem volna,  az életemnek az értelmes része, azóta lenne kiüresedett.

Sorsolvasás után a mentalhygiene volt a második, amit elvégeztem, a harmadik az akadémia, mint a megelőzésben az addigi sűrűn tapasztaló  éveimnek a gyümölcse.

Prevenciós lettem, most éppen online teljesedek, vagyok aki vagyok. Az egyszerű életemben nagyszerűt is gyakran tapasztalhatok.

Ah, tudom amit tudok, nem bántam meg semmit, amit adtam, van az Isten tudom,  ennek  megtartó ereje van, hogy összefüggésében láthatom, oktatom, igény szerint nevelek általa.

Igazíts meg a belső tartásodat, emberies  méltóságodat, az időt a várakozásban, ah, nem mindegy hasznosra fordítod-e.

Önismeretre oktatás, igényesen. 152 oldal csupán 20 óra a sok idődből, viszont megígérhetem, mire elvégzed másképp is látod a  saját életedet.

Családnak, párkapcsolatoknak, munkahelyi közösségeknek  is lehetséges az oktatás, a  közös,  megértő rezgésre  igazítás.

A garancia az, hogy utána jól érzi  magát a saját szintjén mindenki.

Az alázatod is megnő ahhoz, ami éppen van, tartalmas lesz az idő, ha megértve megéled a múltadban még nem teljesíthető feladatokat.

Ha látja a gyermeked, hogy emelkedik a lelkes, szíves, gondolkodó  kontrollodnak megfelelően az ő irányába  az érdeklődésed, hinnye.

Megoldódhatnak  közben,  az addig megoldhatatlannak látszó, se ki sem  meg nem  beszélt élethelyzetek. Hiszen hasonló életrezgést generálnak a sorsotokban lévő éppen adott,  közös feladatok.

Az együtt eltöltött időt, még az is lehet,  hogy a legjobb közös időzéseteknek nyugtázzátok majd, ha elmúlik az ami most van.

Minden hat mindenre és mindenkire hathat ugyanaz az érzés, amit most fontos lenne átélni, úgy, hogy jó irányt vegyenek a történések.

Megértőek lehetnétek  egymás iránt, ha át és megélnétek azokat az élethelyzeteket  most úgy,  hogy már értitek a miérteket.

Megoldódhatna vidáman is az,  ami addig a  távolságot tartotta köztetek, jól óvatosan haladva, mindenkire tekintettel, hiszen mindenki más sorsot hozott.

Másképp látja, más szinten  éli meg, akkor is ha ugyanolyannak  látszik a  megoldandó feladata, azt csak  ő tudja azzal éppen akkor mi a dolga.

Családon belül  is más a feladatunk, na meg mindannyian különböző sorsot  hoztunk, generációsan is lenne  dolgunk, ha jó minőségű életet szeretnénk  élni,  azért nekünk magunknak  szükséges tenni.

Megtanulni jól kommunikálni, egymás felé a türelmet,  az alázatot gyakorolni, hiszen egyenként és családon belül  is fontos, az adott feladatot  jó minőségben megoldani.

A következőknek  a jót és a szépet megalapozni, önmagunk felé meg,  jó érzéssel nyugtázni azt, nem fölöslegesen  telt  az idő, sőt megoldódtak közben, az addig megoldatlannak  tűnők.

Tíz éve fedeztem fel, hogy a generációs feladataimban amit lehetett elvégeztem. Nem tudom, ki, hogy van azzal,  mit jelent számára az életminősége, vagy éppen csak megéli-e azt, amit lehet.

Mihez méri, hogy hol tart, vagy van-e az elvégzett feladatai között  olyan, amit egy családtagja helyett végzett el.

Mert ő már látta  annak az elvégzésre várónak a szükségét a továbblépéshez, az akinek meg feladata  lett volna azzal, észre sem vette, elment mellette.

Nagyon nagy különbségek  vannak  az emberek között  minden szinten, nehezen értik meg, ha figyelmeztetnék  őket, lenne dolguk.

Kiment az egészséges körforgás a divatból, más lett a divat helyette, ami alaposan mellé is vitt a valóságtól eltérő lett sok minden.

Nagyon sok tapasztalatom van  ahhoz, hogy ezt a  tudást magamban tudnám tartani, ezért szeretném  az erre már beérett intelligenseket oktatni.

Hiszen látom a keresgélésüket, a szenvedésüket az ürességtől  való félelmüket, csupán a meggyőzésükre alkalmas szavaim hiányoznak.

Hiszen nem szeretnék senkit sem  meggyőzni, ő maga szükséges rájöjjön,  hol  találja azokat az információkat, amik által megkapja a magyarázatokat.

Hazaszerető lettem, a hivatásom által emberesedtem, feltaláltam valamit, a legnehezebb tíz évünkben, adta a  sorsom  vigaszul, van az Isten.

Amit egy napon rajzoltam meg, oktatom,  akiknek igényük van rá, nevelek  is általa, jól működik.

Húsz fő alatti annak a száma, viszont férfiak  is eljöttek az oktatásomra és megtanulták.

Megelőzésként jól működik, nem lehet elmenni mellé vele, a belső kontrollja mindenkinek jelez már utána.

Merre,  meddig mehet a jóban és  a széphez mennyit adjon hozzá, hogy túlzásba azáltal se essen. Aki eltérne az egyensúlyától, időben visszarendezi, még megelőzésben.

Belső tartást megtartó, megigazító az eredménye, emberséges marad akkor is, ha sorsszerűen, generációs feladata által, bármilyen magasságokat érhet is el.

Tisztelettel legyél,  hogy azt is kapjad, a szeretet a következő fokozat. Julamami

 

 

Alternatív
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból. Műhely,  a megelőzésért e.v.szeretettel. Skype Árpádné Heringes