Többlet – hiány, keresed-e a megoldást 2020.09.23. https://julamami.com

Lent és fent a szeretet. Julamami
Lent és fent, éljen a tisztelet. Julamami

2016.03.08. írtam.

Nem tartozom se ide, sem oda, az emberekhez tartozom, amikor megtisztelnek  és Online szolgáltatok  számukra, akkor éppen oda.

Olyan érzés mintha  árva lenne  az emberlánya, nincs aki a  saját Hazájában értené, hogy nem véletlenül találtam itt fel azt, itt lenne szükség  rá, hogy az értők megtanulhassák és vigyék  tovább,  ah.

Amikor ráébredsz a valóságra,  ne uraljon el a bánat, úgy lépj előre,  hogy a jövőd a jók  miatt, megveregethesse a  vállaidat.

Többlet – hiány, keresd  a megoldást. Mindkét oldalunknak megjárna az amivel születtünk, de, vagy kinevelték belőlünk, vagy onnan el, csak más irányt vehettünk.

Próbálgatja a szárnyait mondjuk, amikor, minden segítség nélkül fejlődni igyekszik már, ő a  legmagasabb  lélekrezgésű,  átlátja.

Az otthoni jó minta egyenesben tartja, viszont ha nem  marad otthonra a jóból és a szépből  elég,  máshol kapja majd meg  azt, amiért pont  oda született és a két szülőjére van bízva, hinnye.

Mindenhol előfordulhatnak olyanok,  akik régen voltak emberségük tekintetében a mostani elvárásoknak megfelelően újból kontrollálva.

Betölthetik  a szerepüket akkor is, ha emberségükben bizonyítottan elmentek az egyenes mellett, ami akkor még megvolt, mára  nincsen.

Megkopott, más irányt vett, sokat  árthat minden mondat, a  megváltozott irányok, ha generációsan teljesítenie  lenne  szükséges.

Tartást és emberséges méltóságot megtartó ereje  van, minden olyan döntésnek, ami az Isten adta Népről tisztelettel, számukra jól gondolkodva dönt, hiszen érti azzal milyen minőséget vállalt fel.

Feltaláltam valamit ami megmutatja, hol, mikor, van  az emberséges  kitéve annak, hogy mellé  is mehetne, de nagy pénzért se tette meg.

Tudja, a belső kontrollja működik, hol nem térhet el, még azért sem, mert neki megengedhető, tehetné. Tudja, hogy amit lehetne, az a csapda  helyzete,  az emberséges  próbáját akkor jól kiállja-e, hinnye.

Aztán, ha nem veszi észre, mert időben senki sem jelzi neki, hogy ne már, akkor bizony el – el száll, ha a szeretetből akkor egy időre elég már.

Angyalosodni invitál, ugyan az meg mennyit kóstál, miközben emberesednie illene már, ejha, hinnye, de nagy az a batár, elszaladt a csikaja, rikkanthat már a gazdája, de csak utána.

Hét határ is kevés már, annyira száguld már, álljál meg már, s gondolkodjál, miből mennyi az elég, szeretetből adni is lehetne még.

Ha az egyik oldaladnak teljesítettél, a másiknak is megjárna, mára, vagy holnapra, meg is oldhatnád, ne sanyarogjon a hiányától a saját sarjad, se te magad.

Hiszen generációsan azt hoztad, teljesíteni illene, ne rakd rá a terhet a sarjaidra, a szeretteidre.

Akkor ők meg mitől, hogyan fejlődjenek, önmaguknak, s a generációs elvárásoknak, ugyan mikor, ki miatt feleljenek meg, ha önmaguk miatt nem hagyják, nem  lehet.

Ki mikor nő fel, s ki mennyi ideig marad gyermeke, az őt el nem engedőknek, van aki az elment után sokkal, nevet csak először fel, mert addig nem mert, meg ne korholják azért, ami egyébként meg másoknak természetes.

Ha bármilyen magasságokat érsz is el, minden körülmények között, maradj ember.  Ha majd visszanézel, nyugodtan, önmagad felé is elismerve, a belső tartásoddal láttasd, hogy  boldogulsz abban, maradj annak a nyugalmában.

A megcsináltad, állapotodat nem fontos, mások felé bizonyítsad, ha könnyesen is, időnként, összeszorított szájjal, sose szégyelld azt, hogy nem mások után mentél, egyedül születtél, ha ezer gátat is kaptál, a magad és a generációsan hozottadat, te  is megcsináltad.

Ha még nem érted, hogy mit miért tettél, akkor is éppen úgy, erős késztetésed van arra, hogy változtasd meg azt ami számodra sem jó, s azáltal önmagad felé is teljesítesz.

Vágysz, valami látványosra, erős hatásra, vagy belendülsz valami hirtelen, váratlan erős erő által, vagy megszenveded az életedet, abban, amiben mások elvárása szerint élsz.

Lehet, hogy remélsz, de valamitől, ami gyakran akad ismeretlenként  számodra is, akkor még átláthatatlan, megrekedhetsz abban, mert már a hatásának érkezési pillanatától is félsz.

Online, Általános műveltséget növelő “Tenyérolvasó”, Önismereti oktatás, Műhely, a megelőzésért, Sorsolvasó Julamami, olvasd el. Hátha megkapod a kérdéseidre a választ, mit jelez a gondolkodó agyad, hogy ne maradjál tájékozatlan, mivel bővítenéd a tudásod.

Tán tanuld meg, a hiány – többlet mit jelent neked, s majd segít az intelligens lelked, szíved, gondolkodó agyad, s rájössz, hogy a saját és generációs határaidnak megfelelően, tulajdonképpen mindent megcsináltál, teljes ember vagy.

Az természetes ember, hogy  folyamatosan keresed minden helyzetben az igazi önmagad, egyéniség vagy. Tanulni soha nem szégyen és nem késő semmiképpen, hát tanuld meg kezelni azt, legyen az a  tudás is a tiéd, amit nem hoztál a születésednél tehetségedként.

Alternatív
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, Messenger Heringes Árpádné,  Julamami szeretettel.