Nézzünk vissza… 2020.09.14. https://julamami.com, 2016.02.25. írtam…

Az élet,  egyszerűen szép is  lehetne, 2016.02.25. napján írtam. Az ima nem árt, hát imádkozom tovább. Hinni erősen a lélek erejében, gyakran köszönteni az eget, megköszönni a jót, amit a mai nap idetett.

Látva látni, érezve élni, jobb sorsot remélni, tisztelettel lenni a többi ember fele, na az is jó minta lehetne. Szeretet, szerencse, legyen bőven a zsebedben, hogy ne szűkölködj, ha adni lehetne.

Anya, apa, tartsd a szemeidet nyitva, s ha nem elég már az sem arra, hát tanulj meg, a megelőzésben, kihallani, meglátni, megérezni, még időben észlelni.

Tudják -e attól még kegyelmesekké nem lettek, hogy azt a szintet célozták meg és ott jól megülnek, ahol a tudásból is meríthetnének. Ugyan már miért lenne természetes a természet ellenes,  ha tudják is, hogy kihozni abból már az egyszerűvel nem lehet.

Térlátás nélkül  nem megy, átlátni, kihallani, gondolkodva  lehet, összefügg minden. Ah,  a természetesen emberséges tisztelet, szeretet, sem elég hozzá  már, az annak megfelelő tudás is szükséges. Minden szinten meg kellene legyen az ahhoz értők emberies  sora,  akik  tanácsokat tudnak  adni oda, s a megfelelő emberismerettel is rendelkeznek, tapasztaltan hitelesek.

Visszabillenhet-e majd  a normális élethelyzetébe, ha még nem ismerte  fel a belső kontrollját, hát azt sem tudja, a saját sorsától nagyon eltérnie, annyira nem szabad lett volna.

Azt, hogy mi a helyes útja, módja, nem tudja, hiszen azt helyes működésben nem látta, csak úgy tudja,  hogy jól tudja, oda  belesodródva, ah. Ahhoz elég régóta a megszerzés energiájára járta  át.  Szinte beprogramozva a pénz többletenergiájára váltva élnek többek,  el is hiszik megmaradhat minden úgy, ahogy elképzelték azt.

Nem  éli a népnek  az életét, a hétköznapi élet már idegen tőle, így hát, simán semmit át nem lát, csak a végeredményét a pénzhegyeket látja. Olyan vonzó lett a túlzó pénznek a  többletenergiája, a szeme már hasonlít egy csillagszóróra, megszokta az életét már sztárolják.

Megrendelhető A csoda könyvem, gyermek maradhat a lélek a felnőttben is, nem a hátrányára van az, ha folyamatosan fejlődhet.

S amikor már a saját sorsának szintjén élhet, a generációs fejlődésére is figyel, ha még akkor teljesíteni  nem tudna,  tanulja azt,  hogyan csinálják  mások, mi  annak a  tudásnak a módja. Ami által azok akik azt hozták tehetségüknek, abban a gyakorlati életükben hitelesen jó minták lehetnének.

Van aki tudja, van aki még nem, a tanulás soha nem késő és nem szégyen semmiképpen, megtanulni, hozzátanulni a tehetséghez.

A vezetés nem csak rólad szól, leginkább másokról. Jó vezető akkor vagy, ha akiket rád bízott az Isten, jól boldogulnak a saját Hazájukban a születésükkel hozott, tehetségüknek megfelelően.

Az önbecsülés abból is ered, ha tisztelettel vagy akkor is, ha a másik nem mindenben ért egyet veled. Tisztelni, szeretni, méltósággal embernek lenni, megtanulni minden  olyat is, ami által a nagy és gyors pörgésben is emberséges maradhat.

Nem ártva, nem bántva haladni előre, ahogy az Isten az ő sorsát odatette. Valaki akkor lesz belőled, ha a helyén van a lelked, szíved, gondolkodó eszed, az ember emberiesnek született.

A gyermekek ezt látva, ennek hatására, lélekben is erősödve nőnének, ha a  jó  és életszerűen tisztán működő minta is lehetne erősebb, úgy kifordíthatókká nem, de jól gondolkodó emberekké lehetnének.  A generációs jelét megismerve, nem megy félre, nem csapják be, belső tartása is lenne, távolságot is tartani tudna, mielőtt a belső körébe bárki csalafinta megközelítőleg érhetne.

Jól halad a saját sorsában, elégedett a generációs törlesztésében, hogy ne arra emlékezzenek az övéi, hogy nem maradt más utána, mint csak a sok – sok meg nem oldott felhalmozódott sara., na, na…

Töri a fejét, mit történhetett, amihez hozzáért,  ott se jó eredménye nem lett,  se semmi szép meg nem termett. A  sokból csak néhányaknak jó, ami  mindenkinek adott lehetne,  ha oda is jutott volna, értően átgondolva.

Vakarja a fejét a megvilágosodásért, miért annyi az elsivárosodás,  tán ahova túl sokat rakott ott azé, ahova meg már semmi sem jutott, ott meg azé?

Nem  jött rá, az egészséges körforgás adja az  erejét az élet jó minőségű  működésének, a pénz tengere  ha egy helyen megül, nem árad, egy idő után visszájára is fordulhat.

Az egyensúly fontos, mindenkinek jól kellene  ahhoz éreznie magát a  saját  életminőségében, hogy részese legyen az egészséges körforgásának következtében az Isten adta Nép.

Az emberséges nemcsak  beleél, gondolkodva, átlátva,  kihallja azt,  amiben jól boldogulhat a saját már  jól megérdemelt életminőségében, sokat tesz és jól  is haladhat.

Ah, ha meg felvállalta anélkül, hogy előtte jól boldogult volna a saját életében,  hát  tudnia fontos, minden döntése mindenkire hat aki annak a hatása alatt élni kénytelen.

Nem addig az,  hogy amikor nem megy a hatására  jól az amit felvállalt, akkor elhagyja a terepet és máshol próbál szerencsét ugyanolyan akaratosan, a hozzáértő tudás nélkül már nem megy.

Kellemes időtöltést kívánok emberek, áldjon meg az Isten minden földi jóval benneteket. Szeretettel: Julamami