Általános műveltséget növelő “Tenyérolvasó”… 2020.06.18. https://julamami.com

No lám, a jó öreg bocsánatot kérek, itt van hűségesen és  naponta velem, nem hagy el. Vissza a múltba…2020.06.19. https://julamami.com, láthatósága, magán, ha van igénye arra amit írok a továbbiakban, kérem jelezze a  heringesarpadne@gmail.com. Hiszen igyekszem a jelenlétemmel a feltaláltam oktatására ráirányítani a figyelmüket az intelligenseknek tisztelettel.

Biztonságot jelentene, ha értő emberek lennének fontos helyeken.  Hiszen akiknek nincsen bőséges pénzük, nem valószínű, hogy nem értenének a pénzhez, még az sem, hogy önmaguk miatt nincs munkájuk.  A szintkülönbségek megmagyarázzák a történéseket.

Viszont vannak akik nem értenek a pénzhez, mert nem abban tehetségesek, megtanulnák, ha lenne fokozatos segítés ahhoz. Olyan emberségesek által, akik egy szinten vannak velük és értik egymást.

Mert nem a pénz teszi az embert, emberségesnek születtünk. Azt meg észre sem veszik, mert úgy könnyebb, hogy vannak akik nagyon  tehetségesek. A jó helyeken arra is vannak emberségesen döntők, hogy azért mert kivételes tehetségek, ne szenvedjenek és ne  kerüljenek a szélhámosok általi, nyugodtan megkörnyékezésre.

Nézz bele a valóságos tükrödbe, rájössz hol van a rendetlenség a lelkedben,  ah, bizonyára a még hiányosságaid okán csinálhatnál mérleget. Amikor rájöttél ah, ahhoz képest amit hoztál hol  tartasz most, azt hogy kivé lettél, a valóságos sorsod igazolja, ah mindannyiszor, naponta, ha nem figyelsz rá, kivetülhet az arcodra.

A szintünket ne mások döntsék el, életszerűen élve, a sorsunkat teljesíthetnénk, jól boldogulhatnánk a tudásunknak megfelelően.

A generációs feladatok azt is jelentik,  hogy az alapja mindennek, a dolgos, a jóban, szépben szorgalmasan tevékeny, dolgozni tudó, az Isten adta Nép. Fentről biztos alapokat adni nem  tudsz, ahhoz azt az utat szükséges naponta ugyanúgy járnod, hogy ne kelljen megjárnod.

Önismereti oktatás, igényesen, ha van igény rá, neveléssel együtt.

Ah,  ha nem figyeltél  másokra, mindenkitől, mindenből, csak  kapni akartál, azzal másokat gyorsan az ellehetetlenítésig el is juttattál. A napi gyakorlatoddá lett, hogy a feléjük való jó teljesítés helyett, csak magadra gondolva, feléd teljesítve, lám hova jutottál mivé változtál. Alázatot nem gyakoroltál, hiszen mindenben igazad van neked már.

Ne másoktól várjad a teljesítésedet is  magad csináljad, az életszerű valóságtól végleg el ne szakadj. Mert ha már csak kiszolgálva vagy, a szinted alá kerülhetsz általa, motiválatlanul a leépülés is jön hamar.

Amit hoztunk tehetségnek az gyakoroljuk naponta, amit nem hoztunk, azt megtanuljuk, értően nem leszünk kiszolgáltatottak.

Ne másoktól várjad, amit szeretnél elérni  azt magad szerint, magadért jól csináljad. A sikerélmény is a tied legyen, hiszen annak örülni fog, az arra alkalmas sejted, erősödik  tőle az emberséged.

Azt azért el ne felejtsed, a mások sorsa nem a tied, ha bele nyúlkálsz   úgy, hogy nem abban vagy tehetséges, attól még a felelősség a tied.

 

Általános műveltséget növelő “Tenyérolvasó”, a kölcsönös

tiszteletért. Nem tud  teljesíteni nem tud adni,

csak kapni szeretne,

láthatóan éhes, mind a két szeme a szeretetre.

Nehezen jönnek rá, hogy adni születtünk mindannyian, én megtettem a magamét már rég, de nem adom fel. Ugyan a nehéz göröngyös úthoz vagyok szokva, de a jót és szépet naponta bele adva a közösbe, azt várom vissza, a hálátlanságát ne rajtam gyakorolja.

Nem várhatom, hogy bárki más megtegye azt és úgy, ahogy a sorsom szerint helyes nekem, hát magam viszem, nem hagyhatom félbe sem. Nem mondom, hogy nem sírom el magamat néha, az is benne van a paklimban, hinnye, emberséges vagyok és maradok.

Hiszen az Isten mindannyiunkat arra teremtett, ne csak magunkra gondolva éljünk. A következő generációnak fontos, hogy mennyire élhető, milyen emberhez méltó alapokat építünk fel, most a saját életvitelünkkel.

Kívülről nézve, ha kérdeznek válaszolunk, a legjobb tudásunk szerint, vagyunk. Emberismeretet lehet tanulni a tenyerekből, a saját sorsot, a generációs jeleket felismerni is tanulunk, az már önismeret lesz a végére.

A toleranciára menet közben ráismersz, felismered a helyes utat, már nem gyakori az esetleg, vagy hátha, nehezebben vesz le a lábadról a nátha, tisztelettel  tudsz élni.

Születéskor hozzuk a sorsunk, tudhatnánk mi lenne a jó dolgunk. A nehezebb út, a küzdelmes élet, adja az ízét, minőségét az egésznek. Az álmaidat magadhoz is mérhetnéd, ha a generációs feladatodat ismernéd. Legyen tartásod ahhoz, aki vagy, alázattal engedj felnőni önmagához másokat, hiszen te is szeretetet hoztál, ah, ki ne forduljál.

A csoda. Heringes Árpádné
Műhely, a megelőzésért e.v. Önismereti oktatás, igény szerint, a saját sorsára is rálátásra, neveléssel. heringesarpadne@gmail.com, Online sorsolvasás. +36302470589, Heringes Árpádné Messenger.