Rájöttem a hivatásomat gyakorolva…2020.05.07. https://julamami.com

A Tüske a téli szerelésből a nyáriba, éppen átmenetbe. Julamami

Rájöttem és ahhoz  is sok  tapasztalásra volt szükségem, a hivatásomnak a gyakorlása közben.  Nem másoktól tanultam, tapasztaltan tudom. Ha valami úgy tűnt, hogy félbe maradt, valószínűleg nincs nekik akkor, abban, együtt

több feladatuk. Ezért aztán

elgondolkodtató, van úgy,

hogy a leválás  a megoldás.

Mit jelent,

a maradj önmagad,

ami ugyan, nem jó arra, hogy

 leutánozzák a másik életét, viszont együtt jól élhetnének. Ha tisztában lennének vele, hogy  ki mit hozott sorsának és generációs feladatának.  Többszőr is elválhatnak  az emberek akkor, ha nincsenek tisztában azzal, hogy hiába a válás, ha nem törlesztette le a sorsa tekintetében, amit hozott párkapcsolati szinten, viszi tovább, ah.

“Önismereti oktatás,  igényesen, online, hinnye. Ne aggódjon senki, hogy nem megy át a mondandóm”,  átmegy a helyén lesz.

Érdekes élmény volt tapasztalni, hinnye,

az ikrek sorsolvasásánál,

egymást  követve jöttek  a Világra.

Éppen ki, hogy helyezkedett el,

pocaklakóként és volt abban a helyzetben,

hogy előnyösebb volt mindkettőjüknek,

az ő elsőként érkezése,

nem verseny helyzetben.

Vannak a tenyerekben

látható “bankár” jelek, biza

érdekesek a történetek, azt a.

Másoknak meg a jó ember ujjba

megy, bizonyos fontos vonala.

Nem lenne sikeres egyikük sem,

összecserélt  hivatástudattal, ah.

Egyikük a lelkes, szíves,  gondolkodó,

másikuk meg a racionálisban otthon lévő.

Minden azon múlik, tud-e a saját

egyensúlyában maradni,  hinnye,

akkor, ha a hozottban,

fogyóban van a motiváció, ah.

Az a sok, amit megtapasztalhattam,

betöltötte a lelkes énemet. Ah  és  ebben a helyzetben bocsánatot is kérek, hogy nem  tudtam a pénzesedésben látni a jövőképem.

Nem látom a pénz szemüvegével a sorsokat,

mert mindenkinek mást jelent a két oldala.

Ugyanezt jelenti a vallásos hatás, nem az

én feladatom az,  a hivatásomat gyakorlom.

S nem ingott meg az emberekbe vetett hitem, inkább minden nehezített helyzetben, alaposan “emberesedtem”.  Mivel egyre inkább fordult el tőlem mindenki és minden, ami csak a pénzről szólt,

megmaradtak az igazi értékesek.

Persze, lehet, hogy csak szerintem értékesek, mert nem is kell körülnézni, ah, láthatja aki már látja, önmagukból nem fordultak  ki, hinnye.

Nem lett divat az emberségesek, intelligensek sokasága, az igazi tudást nekik adta az Isten.

Tisztában vannak azzal, hogy két oldaluk  van,  az egyiket erősítik  azzal, hogy ismerik a másikat. Abban lesznek  a helyükön, amihez értenek.

Nem ártanak, se bántanak, nem halmoznak, élnek, abban amit a teremtő nekik szánt.

Minden családban van valamilyen alapja a következőknek. Ha azon is túl a túlzásokba keverednek, néhányan majd le és ki akarnak onnan válni. Mert nem érzik a lelkesedést magukban annak a folytatására,

amit a többiekkel együtt csináltak addig.

Általános műveltséget növelő “Tenyérolvasó”.

Ez jól látszik a lélektérképükön a tenyerükben, amikor  eltérnek attól  a megszokottól és más irányt vesznek. Hiába minden  meggyőző erő, leválnak arról amit megszabtak nekik, akkor is ha a látszat  más. Mindenki a saját tehetségét hozta, abban bontakozna ki, arra van belső késztetése, hinnye.  Akkor tud lelkesedni továbbra is, ha azt érzi, ott is van olyan élethelyzet számára, amiben fejlődhet még. Úgy gondolom a sok tapasztalatom alapján, ember tervez az Isten megengedő  abban, hogy milyen módon tapasztalja meg és teljesíti a tervét abban amit rábízott. Hiszen túl sok dolga lenne,  ha mindenkinek meg akarná mondani, mit tegyen. Úgy teremtett meg bennünket, hogy tudja ott van bennünk  az emberséges, tartásos énünk. Van aki a  gyakorlati életből  meríti a tudását és viszi olyan magas szintre, hogy az intelligens agya elégedett legyen azzal,  a napi  sikereit megélve. Ahhoz szükséges tudnia, a belső tartásáért és az emberséges méltósága megtartásáért is ő felel…

Tüske, a terelő, a maga méltóságában és téli szerelésben. Julamami
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból. Műhely, a megelőzésért e.v. Skype Árpádné Heringes, +36302470589, heringesarpadne@gmail.com, Webtenyeres önismeretre nevelés, igényesen, szeretettel.