Még várat magára, a jó és a szép… 2023.04.08. https://julamami.com

Tisztelettel kérem, ne olvassa tovább, ha nem ezt szerette volna itt látni.

Ne csak azt nézd, hogy mennyi az éveinek a száma,

azt is láthatnád, ah, ha a sorsával tisztában lennél,

hogy előrébb van nálad, már, a törlesztésben.

Hiszen a generációs feladatok rávetülnek,

a következőkre, ha nincs éppen akkor,

azon a szinten egy családtag sem.

Aki úgy lenne képes átvinni,

azt, amitől szenvedtetik,

azzal, hogy nem értik.

Mit is képzel 

magáról,

ugyan,

hogyan 

tudná azt,

náluk jobban.

Fiatalabb az életkora, 

annak, tekintetében, nem lehet,

másról meg, nem tudnak. Így nem is gondolják,

hogy vannak sokan, akik, a fejlődést választották.

S nem ragadtak meg a régi módokon még működőképeseknél, 

rájöttek, megváltozott minden, így hát, alkalmazkodni szükséges.

Átfordultunk címet adtam a festésemnek, 50 x 70 cm a mérete, eladnám, annak az embernek, aki megfizetné rendesen, érti, ah, mit festettem meg.

Ah, ha látod már ami látható, észleled, ami a tekinteten átható, netán, kihallod azt is, amit számodra ad oda a sorsod, hogy kallódni na hagyjad.

Tegyél valamit, amire képes vagy és felelősen tegyed, akkor is, ha mások, nem úgy teszik, önmagadért szükséges tenned, hogy el ne tévedj, végleg.

Nem akarsz fejlődni, mert azt hiszed, mindenben toppon vagy, ha egy dolgot elértél már és esetleg, nevesedtél általa, megy a szekered tolva.

Elmondom azt neked, hogy a hírnév, azt is jelenti, hogy azon a szinten várják el tőled, mindazt, amit utána élni fogsz, ugyanazon a szinten fogadják csak el. Kontrollálni ott tudják, vagy tetszetősebb másoknál, a hangnem, sok benne a divatossá tehető, jó pofa. Azt se tudják mit jelent, de ők is odatartozóknak látszanak, általa. Ah, ha a saját szintjükön mondják, az is lehet, hogy nevetségesek lesznek, viszont, mindegy, csak egyszer már, rájuk is figyeljenek.

Ellehetetlenedhet, minden és mindenki, ha a divatos helyeken, nem mutatják, nem beszélnek róluk, azt hiszik, hogy akkor, tán, nincsenek is.

A jól kitaláltakat nevesítik, majd felnőnek talán, ahhoz a nagyon drága, sok pénzt elemésztő lehetőségükért, amit nekik szántak, tán valamiért.

Mindannyian, akiknek a hírnevedet köszönheted, mindaddig, amíg azt nem köszönted meg időben, hogy érezzék a törődést is tőled, mindazért.

Ha több tudásod nincsen, mert hiányos vagy hiányzik az emberismereted, vagy a saját önismereteddel sem vagy tisztában, komolyan kellene venned, mert az, most, már hiányosan nem megy.

Heringes Árpádné, prevenciósként, Műhely, a megelőzésért ev., azt mondanám neked, ha megkérdeznél, hogy a megelőzés nélkül, már nem tudsz átlátni, semmit.

Amit addig, mások Hazájában, a saját kultúrájuk szerint, tanulhattál, másokat utánozva, ott, tán megoldani, anélkül is tudtál, sablonosan boldogultál, hogy azt értetted volna, így ahhoz, hozzáértő nem lettél.

Ah, ha nem veszed tudomásul, hogy annyiféle sors és kultúra, na meg, az elért szintek, a generációs feladatok, mozgatnak már mindent, azt a. Na, akkor tán, foglald el a helyedet ott, ahol átlátod, kihallod, megérzed, megértő tudsz lenni, mindazzal, ami szükséges annak a vezetéséhez.

Akkor vállaljál, magasabb szintű feladatokat, ah, ha azt már elérted és átlátod összefüggésében, s felelősen vagy képes vezetni, mert minden döntésed, mindenkire hat az ügyben. Vissza is hat rád is, a saját idődben.

Mindenkinek más a sorsa, különbözők a generációs feladatai, családokon belül is, meg tudják, az értők már tapasztalni. Nem hadakozni, nem erőből átvinni, nem parancsolgatva élni, leginkább a toleranciát is megtanulni, mint eszközt a jó kommunikáláshoz.

Ne sérüljön senki, azáltal, hogy nem érti, mit akarnál átvinni, oda ahol az már nem hat jól, hiszen tapasztaltabbak náladnál, nemcsak elméleti van.

A feltalálók, nem véletlenül, születtek oda, ott lenne szükséges mindazt, a tudást átadni elsősorban, csak utána nevesednének, az online Világban.

Arra lehet majd építeni, a jót és a szépet újra, nem másolva, nem hamiskodva, a mások tudását sajátjuknak mutatva, nem plagizálva, ah.

Hiszen nagyon sokat ártottak mindazok, akik feltételezték, hogy nem veszik azt észre, a többiek, akik már fejlődésben vannak. Mi mindent engedtek meg, maguknak, a népszerűeknek az oldalain, helyettük úgy, hogy nem kérdezték meg, arról őket, csak cselekedtek.

Másként hatott mindaz róluk, mintha azonosultak volna, mindazokkal, akik azokat, a megkérdezésük nélkül, cselekedték, úgy, hogy soha nem tették volna azt, a népszerűek, vagy, a nagy látogatottságúak.

Ki mikor érti meg, a sorsának a lényegét, hogyan fogja fel, azt mennyit ér, a saját sorsa, a saját Hazájában, s mit érhet el, ott, a mások Hazájában.

Érvelek, az a tükre, értek hozzá, s nem, csupán a megelőzésben elért, jó teljesítményeim, mint a feltaláltam, megrajzoltam, okán, írom ide is.

Tapasztaltan jöttem rá, nem azonnal, hogy vannak generációs feladataink és nagyon különböznek egymástól, még a családunkon belül is, az gyakran, tapasztalható.

Ah, ha időben jönnek rá az emberségesek, nagy tudásúak, jó szakemberek, jó minőséget adni tudó, oktatók, nevelők, arra is rájönnek, hogy mindent a saját idejükben érhetnek el.

Arra is, hogy nem tudnak most, csoportosan alkotni, fejlődni, úgy mint régen, egymás tudását és elért szintjét, tiszteletben szükséges tartaniuk.

Akkor is, ha a gyermekekről van szó, mert ki, mikor éri el, azt a szintet, amit, neki adott tudásként, a teremtő Isten, a tisztelet alapdolog lett.

Ah, ha van, aki még nem vette volna észre és vezetést vállalt fel, a saját tudásának a szintje felett, hát ismétlésbe bonyolódik és valószínűleg, sokat árt az neki és generációsan a családjának.

Az ismétlés sokszor jót tesz, a fejlődésben élőknek, hiszen tudják már, a tudásukat kontrollálni általa, hol tartanak ahhoz, képest, ahonnan indultak.

Ahhoz mérhetik, mindazokat, ahova az elődeik ejutottak, alap lett az, a saját alapjuk, rájöttek, akkor amikor ők szintet váltottak. Megérezték azt, az elődeikhez képest, tudták felmérni, mert különben megrekedtek volna, ah, ha azt folytatták volna.

Tanulj, fejlődj, jó magad is, hiszen elvárni azt, amiről nem tudod, mit is várhatsz el emberileg, azt a, ne már.

Nem tudom, nincs tájékozottságom arról, hány ország van hasonló helyzetben, mint mi itt az ide születettek, a Hazánkhoz teremtő Nép.

Nekünk magunknak szükséges ezt megoldani, a saját sorsunk szerint, na meg a generációsan hátrahagyott, tornyosuló gátakért, az időben, nem fejlesztettekért. Hát, mostantól, felelősen élni, hogy ne teher maradjon hátra. Mert ugyan, hogyan számol el, önmagával, aki tudott volna időben, teljesíteni, mégis a rámaradt, semmit, akarta, generációsan is megtartani.

https://julamami.com

Amíg nem tiszteled magadat… 2021.04.08. – 2016.04.08. https://julamami.com

A csoda
Ezt a könyvet abból merítettem, ami az emberséges döntéseknek a következtében, jó minőségű életet eredményezett. Julamami

Amíg nem tiszteled magadat… 2021.04.08. – 2016.04.08. https://julamami.com

2016.04.08. írtam, a valóságról szól, amit átéltem,

amit  kiírtam magamból, hátha jót tesz másoknak is.

Nem könnyű menet ez, tíz éve írom, amit

valószínűleg másképp nem bírtam volna el.

2021.04.08. Prevenciós vagyok, a hivatásom arról is szól,  hogy hallgat nem beszél, egyedül dolgozza fel. Ennek lett az eredménye számomra az, hogy megtaláltam az összefüggéseket, a sorsok és a generációs feladatok között. 11. éve Julamami védjegy van, a feltaláltamnak az oktatásomnak, az általam egy napon összeállított rajzos anyagán. Tisztelj meg azzal, ha van már rá igényed, tanuljad meg, mástól nem tudod még csak tőlem. Tiszteletem. Műhely, a megegelőzésért. Heringes Árpádné e.v.

Amíg nem tiszteled magadat kellőképpen, addig ne álljál be vezetőnek, ne vállaljál tanácsadói feladatot, nagyon kérlek, ha csak a jó bevételnek a lehetőségéért tennéd.

Hamar odalehet ám az önbecsülésed, ha haladni csak úgy tudsz a ranglétrán, hogy valakiket le kell győznöd közben. Az megmarad benned, addig figyelmeztet arra a  lelkiismereted,  amíg felé is nem teljesítesz, hogy megóvjad az emberségedet.

Mindent idejében, ha már ismered a saját sorsodat, akkor tisztelni tudod önmagadat, betartod a szabályokat életszerűvé teszed a magad számára, az jó alapod lesz.

Ha nem ismered még fel a belső kontrollodat, mint a lelkes énednek a motivációit, a racionális énedhez képest a saját jelzéseit önmagadért, tanuljad meg. Azt ami azért van, hogy ki ne billenjél a két oldalad szerinti egyensúlyodból.

Nem lehetsz biztos abban, hogy mikor  lenne szükséges fékezned a saját érdekedben a magabiztosságodat. Az nem elég a tudáshoz, hogy elég határozottan hangzanak el, ugyanazon erővel a kifogásoló szavak.

Mindenki más feladatot és tehetséget hozott amikor megszületett. Az egyik embernek láthatóan hatásosak a kijelentő mondatok, ami mögött nincsen az a tartalom, hogy a szeretetnek  okán, jogán hangzanak el a szavak.

A másiknak lenne igénye arra, hogy tudja, mögötte ott vannak azok a tartalmak, amiket neki is még szükséges lenne megtanulnia. Kommunikálj, tanulj meg jól kommunikálni most, hogy az emberséges lényegedet meg tudjad tartani, az adott helyzetekben  és minden körülmények között. Tiszeletem. Julamami

 

Túl sokan szóltak bele…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julamami védjegy Heringes Árpádné tulajdona. Műhely, a megelőzésért. Heringes Árpádné e.v.
Emberünk a sorsát és a generációs feladatait, az anyai ágáról hozza. 5. leszületettje az anyja ágának, aki úgy viszi sikerre a sorsát az emberségére ügyelve, hogy nincs abban segítsége. Julamami védjegy Heringes Árpádné tulajdona.

 

Párhuzamos, vagyonos apai hatások. Julamami

Emberünk korán született meg, a pénz miatt. Azzal az erős hatással, az anyja betolja a sikerbe. Julamami

Emberünk az anyja ágának, a generációs feladatát hozza. Julamami

Emberünknek az apjával való kapcsolatát lezárja, az anyja erős hatása. Julamami

Az anya egyedül döntötte el, emberünk megszületését. Julamami

Apai generációs hatások.

 

 

 

 

Emberismeretnek nevezem, ami az emberekből

adódott a sok év alatt, amit tapasztalhattam.

Összefüggésében rajzoltam meg, az  oktatás

által adom vissza, már szélesebb rálátással.

Persze lehet beleélni is teljes nyugalomban,

abba ami éppen megérinti azt jól megélni.

Azután majd, ha megszólal a lelkiismeret,

hogy miért nem tett érte még időben, ah

hiszen akkor már lehet, hogy szedheti a

lábát rendesen szaporázva, le ne késsen.

Ha nem sorsszerűen tervezve éli az életét,

felgyűlhet rengeteg gondja azzal, ha csak

az igazát keresi mindenben és mindenkor.

Ahogy tapasztalom mindenkinek megvan

a maga igaza, viszont, ha nincs ahhoz alázata,

hogy kivárja a sorsa beigazolását abban, ah.

Örököse lehet a vitáknak, a következőkre

rávetítve adja tovább, ha akarják, ha nem.

Az idő meg múlik az értékes  emberséges

élet  helyett, vegetálva várakoznak sokan,

mert úgy gondolják, majd meghallják a tutit.

Az Isten adta Néphez a tudás alázata nélkül már

nem tud jól szólni, hiszen sokféle az ő tudásuk már,

nevetségessé teheti magát a csak győzni akaró.

Nem tudhatom mi az amit nem lehet nekem,

hát így előre, nincs miért, de bocsánatot kérek.

Felvállaltak valamit, s ez lett belőle a mindenit,

nem lehet letudni benne fognak abban élni, ah.

Van az Isten, ha hiszed, ha még nem hiszed,

segíts magadon az Isten is megsegít téged.

Így élem az életemet, immár 22 éve, az Isten hitemben élem.

Ki mondhatja meg, hogy az Ünnepen ne gyakoroljam a hivatásomat,

amikor szeretem és nekem arra akkor az életemhez szükségem van.

Lehet ezt illetlenségnek venni, te tudsz-e lefékezve élni, úgy

hogy közben az egészséges körforgásodban maradj.

Ránk rakták mintha természetes lenne mindez,

nem érdekli a hozzá nem értőket, mert tán üresednek.

Hiszen nem hivatást gyakorolnak, másokat utánoznak,

ha valahol jól bevált, jó lesz a  már nem létező sablonnak.

Felmagasztalod magadat, valami isteni szerepre,

s megmondod, mi istenes mi meg nem, ugyan,

miért nem hiszel annyira benne, hogy tudjad,

hogy az Isten eldönti azt mindenkinek sorszerűen.

S honnan tudod, hogy nem ünnepünk-e akkor abban,

amiben éppen megoldunk valamit, az érkezőnek fontosat.

Az ünnep az ott van bennünk, magunkban építettük a hitünk.

Ahhoz, hogy ne legyünk kiszolgáltatva a pénztelenségnek,

miről beszél az, aki nem a saját hétköznapjait éli meg és

nem önmagához mérve, emeltebb szinten éli az életét.

Előre gondoskodott magáról, hogy ne legyen érintett.

Honnan tudná, nem azt éli, hogy a megélhetéshez,

mennyi az, ami szerényen is szükséges.

Ezt nem magamnak kerekítettem,

mások tették, érdemtelenül velem.

 

A szeretet virágának mondom. Julamami
Az élet élni szeret, hát éljen a szeretet. Julamami

Miről beszél az, aki önkontroll nélkül,

vagy nem a sorszerűen megérdemelt szintjén él, csak

  a számokban hisz és  a mások által összeállítottat, az

 elvárások szerinti kedvezőket látja meg a szeme.

Az ember lelkes, szíves, gondolkodó, eszes,

el tudja dönteni mi jó neki,

mit vállal abban,

vagy annak ellenére is fel.

Ha az Isten velem,

ismerik-e, a magasságukban ott,

az Isten adja a kegyelmünket, van.

A dolgozó, hivatásukat gyakorló,

kisemberek mondása lett ez,

ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk.

Akkor is tennem kell, ha nem tetszik az,

azoknak akik a behatárolásokból jól élnek.

Én a hivatásomat gyakorlom, Ünnep az nekem,

a vásárnapjukon is megtisztelnek és hozzám eljönnek,

akkor is fogadom őket, mert alkalmazkodni megtanultam.

Én szolgálom a tapasztalt tudásommal, őket akik megtisztelnek.

Ha ebben is behatárolni szeretne az aki ezt nem így éli meg,

az talán más éveket is nézzen hozzá meg, ami miatt,

64 évesen, az nyögve nyelős lett, változtatni nem lehet.

Mondanám, addig jó élet ez, amíg nekem is értelmét adja.

Nem vegetálni született senki sem, más a sorsa mindenkinek.

Amíg dolgozom, a sorsomat is saját minőségemben élem.

A nyugodt, értelmes, a magam szintjén,

hiányoktól mentes életemet készíteném elő,

a már jól megérdemelt öregségemre készülök.

Aki abban gondolkodik, hogy az öregeket,

tartsák el a gyermekeik, az nem tudja mi a belső tartás.

Mit jelent az generációsan alapot adni a tartásos élethez,

úgy, hogy a saját sorsot megélve nyugodt a lelkiismeret.

Hitelesnek meg azt tarthatom, aki maga is megélte már,

amiről félkézzel, összefüggésében látás nélkül dönt.

Mondhatnám, maradj abban amihez értesz,

amit tapasztalva, tanulva magad értél el,

a  jóban, szépben, az emberséged  által.

Az irigyeid meg csak mesterkedjenek,

azzal a pocsékban ismételgetnek,

méltatlan vitákba ne keveredj, érvelj.

  Hiszen ők önmaguk ellen tesznek, a helyett,

hogy a saját sorsukat ismerve meg is élnék végre.

Lehet előttem menni, tapasztalás helyett fékezni,

de akkor azon a tudás szinten is kellene lenni.

Ember vagyok, kuncsorogni nem fogok,

azért, hogy az egyszerű életemet élhessem,

mert olyan dönti el, aki ebben nem élt sohasem.

Vagy túl nagyot lépett felfele, s nincs már a talpa,

alatt talaj sem, az ember nem repül, a talpán állni tanult.

Egyensúlyozva járni a talajon próbálkozott, tanulhatott,

fejlődhetett, emberségesként el tudta tartani a családját.

Amíg nem, vagy amiben még nem tudod tisztelni magad,

ugyan, hogyan, miért tiszteljenek a többiek abban téged.

Vannak feladatok, amiket mindenki a génjeiben hozott,

 van amit azon belül, meg kellene tegyen önmagáért.

Mert hiába várná azt el  jó minőségben másoktól,

ha csak kiszolgálják mindazok akiket azzal megbízott. Ha

az ő lelkes, szíves énje, gondolkodó agya nem tud fejlődik attól.

Honnan tudod merre van az előre, ha a sorsodat nem ismered, ah.

A kényelmesek már eleve olyan emberekkel veszik magukat,

körbe, akik helyettük, mellettük gondolkodnak és értük.

Nem lehet az sikeres igazán,

aki másokkal végezteti el azt,

ami érdemben az ő dolga lenne.

Sorsot hoztunk amikor megszülettünk,

abban lehetne kiteljesednünk, a tökéletesre

ne törekedj, mert az csak az Isten lehet, az egy.

Magadért is úgy tegyél, hogy azzal készen is legyél,

hát vedd észre mi az amit a sorsod odarak,

nap mint nap neked mint fontos feladatot.

Van amikor addig kerülgeted, hogy már szinte,

hasra esel benne, odébb teheted, halogathatod,

el is mehetsz mellette, csakhogy az hiányozni fog,

mert egy lépés hátrányt is okoztál magadnak vele.

Odateszi azt a hiányt nap mint nap a sorsod neked,

ha bármilyen magasságokat is érsz mások által el.

Nem vagy beérve a feladatodra akkor sem, ha egy

feladatodban eljutottál a “legedbe”, s azon a szinten,

várnád el, hogy a sorsod a következő sikeredet odategye.

Bizony azt tapasztalom 22 éve a sorsok leolvasása közben,

elölről kellene kezdenie mindenkinek azt, amit azután vállal,

miután azt a feladatát, amiben éppen benne van, jól végigvitte.

Fejlődik tőle a lelke, szíve, gondolkodó agya, úgy lesz készen,

egy következő, annál magasabb szintű feladatra, ha kipipálta.

Nem kerülgette, hagyta ki az emberesedésének a fázisait sem.

Egy Haza ez csak egy, belőlünk lett, akik tettük érte, a szépet,

a jót, hogy megélhessük benne, ha eljön az ideje ugyanazokat.

A “most” azt jelenti, nem tegnap, nem holnap, sem holnapután.

Figyelj a lelkedre ember, ne érintsen meg túlzottan, a megcsillanó,

felszínes, az értéktelen, a könnyen jött az könnyen is  megy. Szinte

meg sem érinthetett, mert az nem a tied, nem fejlődik tőle a lelked.

Vannak akik, arra kifinomult érzékkel rendelkeznek, hogyan lehet

embert, akkor megközelíteni amikor, éppen meginog valamiben.

Hopp már ott is vannak, s felajánlanak valami nagyon kiváltságosat.

S akkor jönne a belső kontrollod, hogy ne vedd komolyan azt, mert

nem neked szánta az Isten, a sorsodban nincsen benne. Az életedet

elfordíthatod a könnyűek fele,  csak aztán majd észre kell venned,

akinek hittél is könnyelműen jön, megy, érdemben nem  éli meg.

Győzz meg, legyőznöd könnyű engemet,

nem harcolok ellened sem, oktatnék,

várok és teszek érte sorszerűen Online is,

tíz éve a sok megtapasztalt most jól is jön.

S te, hogy vagy ezzel, mire vársz és kitől,

ha nem élted meg a nehezeket mindet ah.

A hiányával alá mentél a saját sorsodnak,

a másik szintjére helyezted magadat.

Könnyűnek ítéltek meg téged,

  azt a sorsot is szánták neked.

Bármikor kibillenthetnek onnan,

mert meggondolták magukat esetleg.

Ahogy magad fölé emeltek, s ahhoz te,

partner is voltál, elhitted, becsapva ezzel,

önmagadat, s őket akik a jókra érdemesek voltak.

Pörgettyűbe rakattad magadat, hiszen úgy rángatnak,

ahogy éppen kedvük van, mert bármikor felsorolhatják,

az oda kevés mivoltodat, s az ahhoz nincs is dolgaidat.

Ne gátold a gondolkodó eszeset, ne büntesd a kitűnőt,

a Népnek, a Hazánknak jövőt építőket becsüljed meg.

Az ember felfelé, előre, nem lefele nézőnek született.

A tartásos gerincét, a belső tartását is az Isten teremtette.

Óvnék mindenkit attól, hogy divatból nyúljon a sorsokba bele,

ha nincsen kellő önismerete, önbecsülése, tudása, alázata, ah.

Szeretet, szerencse, legyen a zsebetekben bőven,

hogy ne szűkölködjetek majd egyszer sem,

ha az arra érdemeseknek adni lehetne.

Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból. Szeretettel, Julamami

Látszik ami látható… 2020.04.08. https://julamami.com

 

Tiszteletem, a szerintem valóságról  írok, ha nem szeretné felismerni azt, akkor ez nem való Önnek.

A messziről jött azt mondhat, csinál amit akar.

A népből vált ki, gyorsan szeretne felejteni és az sikerül neki. Mire feleszmélnek,  már átirányítja és összekavarja, sok mindennek lesz vége azzal. Nem vállalja mi által vagy kik által nőtte ki magát,oda, amit nem is akar kellőképpen megköszönni, azt is gyorsan elfelejti

és majd újra csak kapni akarna,  ah.

Amikor hozzáértőtől kapta, ami számára szükséges volt, vissza ő a megfelelőt nem  teljesítette, bizony azt is aki a jót tette  vele kiüresítette. A tehetségéből  élőnek a biztos megélhetése bánja, nem a tudása minősége.

Ha elérte már az emberséges a legjobb

tudásának megfelelő anyagi jólétét,

ne várjon többet, mert az körbe is ért.

Aki emberismeret nélkül felvállal olyat is,

amihez az nagyon szükséges lenne, sok

 szomorúságot okoz az intelligenseknek.

Az egészséges körforgás az adok – kapok,

a saját szintjén mindenki jól élhetne, ah.

Hiszen nincs is tisztában vele,  milyenek  a

körülmények, nem érdekli, a munka nélkül lévők, most éppen miből élnek. Milyen ünnepük lehet,

nem panaszkodnak, az intelligensek, hiszen látják, nem érdekli akiknek az a feladatuk  lenne, hinnye.

Adni születtünk mindannyian, aki nem  így éli azt

meg, nem tudom mikor értett és mit félre,  ah.

Az adjon aki adni képes, ide teremtettünk

sokan, sok szépet és jót, azt várjuk vissza.

Sokaknak lesz ünnepük, hát az ünnepre

való tekintettel, tán, tanuljanak  adni,

abból ami van, a  kötelességünket

ismerjük, betartjuk, most a gondolkodó gondoskodó Hazánkra vágyunk mind.

Megaláztatásukhoz  meg nem lennének partnerek,

olyanoknak,

akik teljesítés jó mintája helyett,

a nagyságukat kiemelve segítenének.

Olyan gyorsan felejtenek, hát ismételnek.

A  valóságot nélkülözők a mindenféle filmek.

Kérlek ne küldjél sms-t, ha gondolsz rám az elég  is lesz. Megint jön a jól elhelyezett, bocsánatot kérek. Isten óvjon tőle, hogy megint kitegyem  magamat családilag a mindent jobban tudó hatalmasoknak. Nem szabadna másképp kommunikálni már

6. éve, csak a tiszta szavak  mennek  át,

szerintem,  megtanulható lenne,  hinnye.

Amit feltaláltam, egy nap alatt lerajzoltam,

a kellemes, élhető életritmust adja vissza,

amikor fejből mondom a 20 órát végig.

Rátalálnak az emberségesek a saját

életritmusukra a rajzos forma  mellé

írják, amit diktálok, ritkán egyformán.

A jelentése ugyanaz, az ő személyiségére

igazítom a mondandómat, ő meg jegyzetel.

Közben megéli azokat az élethelyzeteket,

vagy a magzati szakaszából maradt, addig

meg nem magyarázható átéléseit mindet.

Némileg ismerem a különböző módszereket,

amiket, más országokban születettektől tanulták.

Gondolom nem örülnek annak, hogy feltaláltam,

eljöttek messziről tiszteltek meg  nagyon sokan.

Itt születtem, itt éltem meg a napi sikereimet,

itt jöttem rá,  hogy összefüggésében látom,

a sorsokat és generációs feladataikat, ah.

Ebben a megváltozott Világban, van ez

a feltaláltam és  nincs más országban ilyen.

Tanítanék erre már érett  emberségeseket,

hiszen ez a nehéz helyzet adja azt, hogyan

lehetne hasznossá tenni a várakozási időt.

Persze nem  tudja megtanulni bárki, ahhoz

megfelelő szinten szükséges lenni, ez van.

Amikor hozzákezdünk,  magam  vezetem

az oktatást úgy, hogy jó érzéssel tanulnak,

mivel az életminőségük  legjobb szintje az.

Egyénenként döntöm el, kinek mennyi az

a mennyiség egyszerre, amitől jó az érzése.

Nem találtam  a tíz év alatt  senkire, aki

tudott volna kapcsolatot teremteni, egy

befektetésre éretten képes értő emberrel.

Írom  hát egyre gyakrabban, szinte naponta,

eladó egy olyan üzletembernek  aki tudja,

mit  vesz  meg és beviszi oda ahova való.

Igyekszem, hogy itthon maradjon, viszont

diktál az életkorom. Rajtam  kívül nem tudja

megfogalmazni, se az oktatására betanítani más.

Sőt a megszokott miliő is szükséges hozzá,

egyensúlyban vagyok  közben és átmegy.

Számított még az adott szó, az emberség, ah,

a tiszteletet, a jónak a megbecsülését ismerték.

Szívesen  beszélgettek arról  ami őket érdekelte,

nem kellett arra figyelni mit mondhatnak, hinnye.

Nem hagyták a hamisságnak kimeríteni a jókat,

tudták, hogy egymásra mindig számíthatnak.

Tisztelettel  vannak oda ahol  tanulhattak, ah.

Vannak  akik intelligensnek  születtek, mások

meg a tanulási lehetőségbe kapaszkodtak bele.

Akikben mindkettő ott van, jó vezetővé válhatnak, hiszen sorszerű az generációsan.

A könnyen jött könnyen megy nem volt divat,

legalább is nem követendőknek mutatták azt.

Nem a gyengeségem ah, ha bocsánatot kérek,

inkább az alkalmazkodás képességem, hinnye.

Gondolkodik a gane,  hogyan csuroghatna

hozzá, mindenhonnan minden lé,

hinnye, ah, azt a, bár  ne tenné.

Addig sokszorozza, amíg már

kibillen minden egy oldalra,

fordulna aztán a visszájára

már nincs aki mellé állna.

Rájönnek nincs tudása,

látszik nem ez a tehetsége,

sok emberséges kárára.

Nem tudja mi köszön

vissza, ki  gazdagszik,

ki marad árva járadékra.

Az emberismeretet tanulni  is

lehetne, állok az oktatásának

elébe, a feltaláltam jó lenne erre.

Nem fejtem ki itt mit fedeztem

fel, nem múlik ez ahogy jött el,

ennek a balhéját  már nem

viszem el, vannak arra  is,

hát legyenek felelősen.

Önismereti oktatás, ha

van már igény arra, a saját

sorsához nevelés igényesen, ah

kerül a saját szintjére,  hinnye.

Lehet, hogy unalmában jól

szórakozik, megteheti, hiszen úgy

  tudja szabad azt is neki. Azt szeretném jelezni, ha ennyire fontos, hogy mások  sorsába így nyúl bele, valószínűleg nem tudja, önmagával  teszi mindazt. Nem tudom, kinek mit lehet, van-e határa annak, amit neki szabad. Mások meg nem csinálnának olyat, mert  van belső tartásuk, emberséges méltóságuk.

Néhányszor a sok

év  alatt,  hasonlók már

előfordultak, szinte tudja

az ember, hogy mi után mi jön.

Csupán  önmagam megnyugtatásáért,

csak  remélni  merem,  hogy nem vesz  úgy

célpontnak, mint a  hozzá hasonlókat. Na meg azt, hogy nem én segítettem neki talpon maradni.

Ha jó buli volt, hogy az “öreglány “önmagammal, szórakoztál  egy kicsit, megmutattad, hogy neked azt is lehet, hát gratulálok, kérj otthon egy simit.  Annyi hozzáadott emberrel és  energiáddal egészen nagy dolgokra is képes lehetnél ám valamiben ami megmutathatná,

hogy miben vagy tehetséges. Jó buli volt, egészségedre legyen.  Na, ha már ilyen jól szórakoztattál  másokat, hogy jól érezzed  magadat, takarítsad  jól el a  nyomaidat. Egy jó szakember el tud ballagni utánad, annyi nyomod maradt. Ha azt vetted volna a fejedbe, hogy egy élet munkáját teszed tönkre.

Megalázva azzal,egy olyan nagynevű céget, amit ráraktál a  képernyőmre, hogy bebizonyítsad neked azt is szabad, nem válogatsz, az se az én dolgom, hála Isten, hinnye.

Máshonnan érkezve lett helyettünk

előnyöd belőle, lett-e  arra engedélyed, azt a,

nem nézte senki, mennyi kárt okozhatsz vele.

Van az Isten, ha hiszed, ha nem, segíts

magadon, az Isten is megsegít, az

ami számomra megadatott.

Nem először találkozom

hasonlókkal  a sok év alatt.

Azért választhattál volna olyan

célpontot is, amiért nem szégyenkezhetsz.

Ah, ha majd kiderülne és ott marad mint az

 egyike  azoknak, amikre nemcsak, hogy nem leszel büszke, de megkeserítheted  általa  az esetleg határtalan lehetőségeit a jövődnek, ah.

Gyere online, ha már rájöttél és pironkodsz, az jó,

mert akkor még lehetőséged van megváltozni, ah.

Általános műveltséget  növelő “Tenyérolvasó”,  ha

nagyon unatkoztok többen vagytok, hajrá várlak  benneteket  csoportosan az oktatásomra. Jó hangulata lehet, nyugodtan megígérhetem.

A lelkiismerete megszólít mindenkit, ha  még időben van, a saját szintjére beéréssel, az ott időzéssel és a

hozzáértő segítésével,

  meg is oldódhat,  hinnye.

Győzz meg, legyőzni könnyű  engemet,

akár tönkre  is tehetsz, megteheted, ha

megvan hozzá a jól bevált módszered.

Annál talán több van benned, ha  már

van hatalmad,  járjad ki az oktatásnak

a  lehetőségét,  hogy ne te fizesd, ah.

Mondjuk adjanak  arra egy összeget,

hiszen  én adtam  már sokat, nem

tehetem már,  most mások jöjjenek.

Mutassák meg, hogy ők is lehetnek

önmagukhoz mérve  “Nagy emberek”.

Az oktatás mellett érvelnék, hiszen a

saját Hazámban maradva, kitartottam

a szülővárásomban. Akkor is amikor

hasonló  módon akartak legyőzni,

többféle változatban, a saját

stílusuk szerint, itt maradtam.

Nem kért bocsánatot senki se,

mert nem érezte a felelősségét.

Önmagamért vagyok felelős akkor,

ha már ismerem a sorsomat, megélem.

Az adóimat fizetem, megrendelést még

nem kaptam az oktatásra egyszer sem.

Mivel az oktatásom  által tudok segíteni

abban, hogy a saját szintjükön éljék  meg a

nehezet is, sőt kétségbe ne essenek,hinnye.

Prevenciósként,  megelőzés a  hivatásom.

Egy Haza ez csak  egy, sokunknak még

csak aprópénze van a nyugdíja  helyett,

sőt vállalkozóként online munkám nincsen.

Kérem a megértést, 69. az évem, nem tudok

 várni, magamon  segítek,  de ahhoz

tudnom fontos, a szerető Hazánkban

nem örökre félretett vagyok, hinnye.

Akik még nem ismerik  a sajátjukat  és

a  könnyűben, könnyelműen  ártanak

másoknak, nem  az én dolgom az sem.

Inkább maradok az érveimnél, hiszen

nagy  dolgot találtam meg és fel, biza az már

hasznára lehetne, a jót kereshetné  sok ember.

Persze  csak  addig, amíg a megelőzésbe

belefér, mert annak az oktatásához értek.

A jó öreg bocsánatot kérek kéznél van nálam,ha neked még nem megy, tanuld  meg tán tőlem.

Alternatív
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, Műhely a megelőzésért ev.  Skype Árpádné  Heringes, szeretettel. Julamami védjegy

 

A szintek között is, fordítani kéne… 2019.04.08. https://julamami.com

A különböző, szintek, közötti, fordítókra, most, nagy szükség lenne, ah,

hogy ne legyen, “ordibálás” a fordítás hiányának, az eredménye.

Mondanák a magukét, az emberek, s mivel nincsenek,

megfelelő szavak, amik oda, át is mennének.

Hiánypótlás gyanánt, fordítókat,

lenne szükséges betanítani.

Megtudnám azt, oldani,

értek hozzá, tíz évem,

érett gyümölcse már.

Átadható, át is megy,

egyenként, be van

már, évek óta bizonyítva.

Gyakorlom, szinte naponta.

“Emberies jelnyelvnek”,

neveztem el,

a szintek

közötti

fordítást.

Magam találtam fel.

Eladnám, a feltaláltamat,

olyan értő embernek, aki

tudatában van, mit vesz meg.

Egy teljesen új formája, a

kommunikációnak, az egy

szinten lévő emberek,

értik egymást.

Azért, hogy

ne maradjanak ki

a kommunikációból,

a különböző szintű,

emberek, fordítókra

lenne szükség, hinnye.

Akkor is ha egy az anyanyelvük,

s még akkor is, ha egy családból valók.

Meg lehetne óvni, a “legfontosabbakat”,

például a családokat, ah, együtt maradjanak.

Nézz a lelkes, szíves, gondolkodó énedben szét,

látod milyen szép, ha értő már a közönség, azt a.

Adjon az Isten, minden földi jóból, annyit és

akkor, amikor, az a legjobb, mindenkinek.

 

Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami

Magyarországról, Pakson a

Hergál Házból, szeretettel.

Julamami

Ne vedd el… 2017.04.08. – 2021.04.07. https://julamami.com

Ne vedd el…2017.04.08. – 2021.04.07,

ha nem tudsz adni helyette mást, jót,

van az Isten, ne csak mímeljed mindazt.

A sajátjaidat véded mint te magadat,

a szorgalmasat levinnéd, a soha még

nem teremtettek szintjére le és simán

azonosítod oda, ahol nem is volna dolga.

A sok előadásnak, tréningeknek ugyan

van-e összegzése, hogy van-e igény arra.

Vagy az is megy simán a satnyaságba, elég

csak a látszata, hozzáértés nem kell oda.

Beszélnek üresen csak a szavaikat szórják,

nincs se eleje se értelme, nem értenek belőle,

a tudásnak az árnyékába se tévedtek még be.

Ne birtokoljad a Hazát, mindannyiunké ez.

Ne árts, ne bánts, ne rongáld másoknak a

tiszteltjeit sem ha nem érted mit miért,

hogyan és hol tartanak ők abban, amit

te még fel sem ismertél, ne gátoljad.

Naprakészen, a nyelvükön beszélni,

nemcsak valamit látványossá tenni.

Figyelj ha a lelked jelez, nem jól van

az, ha nem szól rád a lelkiismereted.

A saját és a szeretteid generációs

határait ismered-e, azt amit te nem

oldottál meg, átadhatod nekik tudod-e.

Neked kellene elbírnod azzal, mert

a te feladatod, generációsan hozod.

Arat a tudatlanság, sok a csipegethető

szemes, nem látja át, de dolgozik vele.

Arra van ráállva, akiről úgy érzi, nincs

neki kellő érve arra a helyzetre, nem

tud a megoldásokon gondolkodni se.

Miért nem oktatod, tanítod arra azt,

aki még nem érett be arra, hogy azt

is komolyan vegye, ami a jól kitaláltak

által lett, odarakták a legfontosabbnak.

Teljesítsél, adj akkor is, ha feléd nem,

azt, hogy hol vannak a határaid fel sem

ismered, túl mégy minden kezelhetőn.

Nem látszik megbecsülve se a munka

minősége, az emberek tehetsége se.

Mi a hasonlítási alapod akkor, ha az

egyik önmaga teremtette azt meg.

A semmiből valami, ad tartást neki.

Egy a mérce, van pénze, nincs pénze.

Ha nincs lehetősége nem lesz elég pénze, ha

lenne neki lehetősége, a hiányokat tömi be

először vele, sokáig várakoztatták, hinnye.

Jól kitalálták, igen – nem, közte semmi,

nincs se átmenet de fokozatosság sem.

Felnőttnek kell lennie és mindenkinek,

akkor is ha képzésben nem kapta azt

sehol, soha meg, elvárják, magukhoz

mérik, van mindenben biztonságuk.

Édes Hazám Csodaszép, ah, ne menjél

még, hiszen a széppel és a jóval amit mi

ide  beletettünk, nekünk meg se jöttél.

Honnan tudná az aki nem is tudja,

van neki saját és generációs jele,

 de generációs határa is lenne.

Ha túlmegy rajta, nincsenek

különbségek, /katyvasz az/.

Megelőzés, megelőzés, ne előzzél

meg abban is amihez nem is értesz.

Hoppá, gyorsan bocsánatot kérek.

Elérte a sikerét már van bőséges

több generációra pénze, nem

is gondol ő arra, hogy a

másik oldalt tanulnia kéne.

Oktatás, nevelés közben,

hol suttogok, hol hangosan

adom a tudtára, neki kell azt

megcsinálnia. Más nem, én sem

 tudom megoldani, őhelyette,

neki oktatom, csakis érte.

Ne vedd el, ne rombold le,

azt amit ők kikínlódtak, ami

nekik addig tán tartást adott, az

nem lehet, a csak azért is dühe.

Ugye nem lesz minta belőle,

megtanulva azt amit addig

 kerülgettek az megoldást hoz.

Tudsz adni valamit helyette,

vagy újra és megint, elölről

kell sorstalanul járnia körbe.

Miért nincs emberies próba.

A családoknak az a dolga,

hogy az arra érdemes,

az abban tehetséges,

sarjaknak a lehetőséget

biztosítsa, időben megadja.

Na hiszen a Hazánkban mi mind,

akik dolgoztunk sok  évig, azt a / közösbe/

ami akkor még létezett, bele is adtunk.

Gyermekeket neveltünk, beosztani is

igyekeztünk, időt és mident amire

volt nekünk is lehetőségünk.

Nem mindenkinek adatott

meg az, hogy az elődeitől

kaphatott pénzben alapot.

Egyenként születtünk meg,

saját sorsokat hoztunk mind.

Amikor a fejlődésünkben ott

tartunk, hogy felfogjuk azt,

van generációs feladatunk.

Ehhez szükséges a jó minta,

a jó életszerű kommunikáció.

Hozzá megadja a szülőhelye

a családoknak és a Hazája

mindazt, amivel ők azt a

magukénak is érezhetik,

hisz egy Haza ez csak egy.

Mihez tartsa magát az aki

látja nem kapják meg ők,

hát teszi a dolgát és nem

adja fel, megoldja ahogy

arra képes, megcsinálja.

Ugyan, hogyan alakulhat

ki a Hazaszeretetnek az

átélése, az át és megható érzése.

Mitől lesznek tartásos emberek.

Saját sorsukat és a generációs

határaikat is betartó tartásukat,

miből merítik. Beleférnek-e a már

nem is létező elvárt sablonokba.

Lenne ám mit tanulni

ott ahol csak elvárnak, s

nincs emberies mérce.

A lelkierejét ő mi által

kaphatja, ha nem

tudja, hogy

neki is

lenne

tartása.

Ha tudná,

hogy kihez

képest mit

is hozott és

ahhoz képest,

amit megteremtett

kivé, vagy mivé változott,

vagy kivé is lehetne még.

Mivel rájöttem, felismertem,

apám ágán milyen feladatot

hoztam, mi a dolgom azzal.

Tartás és

emberséges

méltóságom az,

amit megtartok.

Megcsináltam,

amit tudtam,

felszínre is

hoztam és

megoldottam.

Sikerre vinni én

már nem tudtam, mert

nem harcolni születtem.

Oktatom, amíg eladni nem tudom,

azután többeket betanítva átadom.

Nem hagyhatom félbe, megcsinálom.

Magamhoz képest emberileg lett

belőle bőven hátrányom, a fékek

hiányokat okoztak és sokat.

Mivel felvállaltam,

megoldom,

végigviszem.

Tulajdonképpen

ez az én ebből jövő

sikerem, nem pénzről

szólt az akkor sem, csak

az emberségről, amit azért

is nyeste, aki nem értette.

Sokat fejlődtem

tőle, nehéz teher,

de nekem megérte.

Az alázatot, türelmet

gyakorlom naponta.

Teljesítettem oda

ahova kellett és

az Istennek is,

folyamatosan.

Az ismétlés akkor

jó, ha ott a miért és

van mit tanulni belőle.

Hinnye milyen messze

vannak sokan tőle,

hogy megértsék.

Ha a sorsukat

még nem teljesítették,

akkor marad a sarjaikra a

 sok fölösleges hozadék.

Mit sem ér az sem, ha

másokat utánoznak,

élnek benne mint

a jól felhúzottak,

 beprogramozottan.

Maradjatok önmagatok,

ha emberiesek vagytok,

az a legnehezebb lesz.

Belül zajlik az, ott a

 lelketekben, szívetekben,

a gondolkodó agyatokban

 meg is vannak ám rá a válaszok.

Ha azt, hogy honnan mit is hozol,

vetted a fáradtságot és tudod.

Julamami Magyaros Agyalósa

nevet adtam annak az oktatási

formának, ami csak erről szól.

Kutatom néhány éve, magam

találtam meg és fel, ott vannak

a magyarázatok mindenkinek a

 saját tenyereiben mint a sorsa.

Letörlesztettem minden olyat,

amit az elődeim nem is vettek

észre, így nem is oldották meg.

Nem maradt már semmi olyan,

ami rávetülhetne a következőkre.

Megcsináltam mindent idejében,

amikor a nehezebbeket vállaltam.

Felvállalva mindazt, hogy lesz

bőven hátráltatóm, na meg

kéretlen vélemények.

Ez az én

tartásom,

méltóságom,

megcsináltam

állapotom. Ami

által tartalékként

pénzem nem lett.

Igyekszem hát

megismerni

a racionális

oldalamat.

Ott

vitték és

hordták el a

lehetőségeimet

ahol csak bírták,

ment a semmibe.

Lenéztek, vagy csak

elnéztek a feladatuk

mellett, a jó helyett.

Azt, amit már tudok,

oktatnám hát oda, ahol

arra érettek már akik

hasonlókat

élnek, meg,

megrekedve

a másik oldalon.

Más és másabb

élethelyzetekben.

Mit is

tehetnék,

kivárom,

az oktatási

lehetőségem.

Nekem is van

saját határom,

nem feszítem.

Eladnám oda,

ahol értik azt

amit feltaláltam.

Az emberekkel

való találkozás

tapasztalatából

lett az elmélete

a feltaláltamnak.

Mennyire fontos

lenne ez most épp,

 az egyensúlyunkhoz.

A két oldalunkat fel és

megismerni, az énünknek

az egészséges határaiért.

Na meg a tartásunkat és

az emberi méltóságunkat

megóvhatnánk mind, akik

már értően nézzük ami van.

Addig pedig

oktatom,

nevelem még

azokat, akiknek

már fontos lett, ezt

is tudni, hogy a saját

tudása mellé tegye,

ezzel kiegészítse.

Látja mindenki

a magabiztos,

kifényesedett,

nem nekik

szánnám ezt

eladásra, sem

 az oktatását oda

én nem kínálnám.

Nem a fióknak a

mélyére szántam,

 ezzel nem erősíteném

 az üresedés folyamatait.

A megalázásokból is

volt már részem

és bőségesen.

Elengedem.

Meg tudják

tanulni ezt,

azok is, akik, a

megrekedésük

ismétléseit

már érzékelik,

így magukat ők

is megmenthetik.

Az életed szép is

lehetne, ha

meghallanád

a lelkedben, a

legnagyobb

zajban is, a

 csendzenédet.

Áldjon meg az Isten,

minden földi jóból,

annyival, ami a

legjobb nekünk.

Jó egészséget.

Mindenkinek felkínálja a játékra a labdát, Tüske a családbarát.

 Magyarországról,

Pakson a Hergál Házból

szeretettel. Julamami

Az X… 2018.04.08. https://julamami.com

HeringesÁrpádnéPaks. https://julamami.com
Julamami védjegy, 2010. évben került a nevemre, magam adtam a nevet, amire ráírom a védjegyem lett. Heringes Árpádné, prevenciósként, Műhely, a megelőzésért ev. Paksról a Hergál Házból. Julamami szeretettel. https://julamami. com

Az oktatásnál, a nevelésnél is látjuk,

gyakran, az X jelet a tenyerekben.

Nem véletlenül

van az ott.

Sorsforduló,

nevet adtam

annak a jelnek.

Meghatározó jel.

Valaminek a végét

is jelenti, de egyben

azzal a kezdetét is,

valami másnak.

Lám a megelőzés,

 a hivatásommá lett,

meg és feltaláltam,

amivel nevelhetek,

na nem is bántam meg,

 sokat segíthetek általa.

Most már másoknak

is, akik megtisztelnek,

a tanácsaimért jönnek.

Ha nem tudsz dönteni, a

saját sorsod felett, akkor,

hozzáértő emberre bízzad.

Van akinek jó a beszélőkéje,

de nem bizonyítják a tettei.

Vezetőnek születtek, azok,

akik hozzák mindazt, amiért

mások sokat tanulnak, hogy

megértsék, mit is hoztak.

A hozott, plusz a tanultja,

már többféleképpen látja.

Van ahhoz, belső tartása,

emberi méltósága, hinnye.

Nem életkor függvénye az se.

Nézd meg a szeretteid körében,

van legalább egy, aki vezetőnek

született, képviseli akit lehet.

Megmutatkozik rajta az,

már kezdetben, segíti az

okosságával a többieket.

Kiáll mellettük és értük,

meglátszik a tartásán is.

Ne hidd azt, hogy vége,

fordítsd meg, látod, most

meg te kerültél az elejére.

Egy Haza ez csak egy, ah.

Biztos, hogy készen állsz,

elég érett vagy már arra,

vagy csak nagy benned a

vágy a győzelemre, ah.

Ehhez most, sok értő és

erő szükséges, hinnye.

Átlátod-e, megérzed-e,

kihallod-e, amit azok, akik

megbíznak benned még nem

is gondolják, arra születni kell.

Nem személyfüggő, tehetség

inkább az, ami miatt alkalmas.

Az Isten adta feladata az,

akkor van jól, ha másokért

megtette, amit lehetséges.

Nem megy sokra, szépre se

jóra, ha felhalmozza, nem

tud elmélyülni a feladatba.

Ha már bizonyított abban,

olyan tapasztalatai vannak,

amit mások, csak majd azután

kezdenének felfedezni, hinnye.

Belevinni a tudást és a tanultat,

az mindig jó eredményeket hoz,

a tapasztalása is folyamatos, ah.

Boldogul benne és általa, hozta.

Az idő szerintem már az Isten

kezében, a megfelelő ember,

a megfelelő helyen, az siker.

Mindenkinek van rá igénye,

hiszen közvetíti felé az agya,

éhes a tapasztalatra, tudásra.

A múlt elmúlt, most a tudás a

fontos, érteni ahhoz, amit

vállal, mert nem róla szól.

Leginkább arról, hogy

amit felvállalt, milyen

hamar tudja, úgy csinálni,

hogy hasznossá válhasson.

Figyelj a mára, a most fontos

pillanatára, a holnap az majd

a küszöbödön úgyis megvár.

Felelősen döntsél, ne csak

magadra gondoljál. Hiszen

a szeretteid, a te döntésed

által fogják élni majd azt itt.

Kérdezd meg őket, ugyan,

hogyan, mit is szeretnének,

megélni, folytatják-e amit te

elkezdtél, büszkélkedhetnél.

Vagy a könnyebb, jobb, adja a

reményt nekik, máshol élnek.

Pedig a Haza, várja haza őket,

ha itt születtek, pont ugyanúgy

rezegnek, mint a szülőhazájuk.

Minden változás meghozza a

 jót és szépet, ez természetes.

Ne csak, egy részéről szóljon a

történet, egy Haza ez csak egy.

A Világ nem áll meg és várja,

hogy mikor ébredünk mi fel.

Van, amikor, mindenáron

meghoznak, egy döntést

az emberek, mások meg,

nem hozzák meg időben.

Megváltoznak, pedig az

is lehet, változtatniuk

lenne szükséges, hinnye.

Ha egyszer kifordultál,

nehéz ám visszatalálni,

 az egészséges ember,

keresi a harmóniát.

S azt vállalja fel,

amire már képes.

Nem várhatnak rá

az emberek, hogy

majd belejön, ah.

Ha benne van a

gyakorlatban, azt

teljesíti ki, hinnye.

Másképp is látva,

többlet tudás az.

Felnőni ahhoz,

amit odatesz

az életünk.

Elfogadni

azt, amin

változtatni

már szükséges.

Van amikor nem

személyfüggő  az,

ami megtörténik,

a Világ változik.

S mivel minden

hat mindenkire

és mindenre,

akkor is

történik,

ha nem is

vesszük észre.

Tisztelettel lenni

a többi ember fele,

az is jó minta lehetne.

Mindenkinek megvan

a maga tehetsége, azzal, a

 legjobb lehetne, valamiben.

Ha rájönne, neki mi a dolga, a

saját és generációs feladata, hát

nem vágyna többre, másra, hanem azt

 csinálná, jó minőségben, egész életében.

Ismerve a generációs határaikat, tán semmi

csábító felé nem vennék az irányt az emberek.

Tudva, a saját biztonságos belső késztetésüket,

figyelnének rá, hogy ki ne billenjenek, hinnye, ah.

Senki sem véletlenül született ám oda, sem nem

született fölöslegesen, mindenkinek sorsa van.

Legalább ne árts, senkit se bánts, magadra

is jól vigyázz, vár a jövőd, vár a család,

téged sem pótolhat ám, senki más.

Tisztelettel élj, hogy a saját idődben,
magad is a jóért és a szépért,
amit a Hazánkba, beleadtál,
szerethető legyél.

Heringes Árpádné. Paksról a Hergál Házból, szeretettel. https://julamami.com