2010.12.10. https://webtenyer.com, https://julamami.com

Vetettél-e számot már az eddig megélt, elvégzett dolgaiddal. Tettél-e valami olyat, amire nagyon büszke vagy. Megemlegetnek-e valakik, vagy valaki mert jót cselekedtél  vele, velük, tettél jót értük. Itt az év vége, átutalsz-e időben, vagy most is csak a nyereségedet nézed.

Törődsz-e azzal, hogy aki várja az elvégzett munkájáért a fizetséget, hogyan fizet tovább, ha csak vár, s rájön késik az utalásod, nem tud időben fizetni tovább. Te meg azt gondolod megteheted, hogy az utolsó percig növeled azzal is a nyereségedet.

Mit képzelsz te Julamami,

nem vagy üzletasszony, hogy képzeled, te ezt úgy sem érted.

Valóban nem értem, mi  lehet fontosabb, mint, hogy tiszta  legyen a lelkiismeret. Gondolkodtatok-e arról, hogy most minden szép, vagy az elrontott pillanatotokban, jó nevet, hírnevet, elrontott nevet, megbélyegzett nevet, hagytok-e hátra. Nem gondoltok másokra csak a saját dúsgazdagságotokra és nem a gyermekeiteknek, unokáitoknak hátrahagyott terhekké  lettekre,

amihez nekik köze egyébként nem lenne.

Csak éltek önző módon,

nem adtok a részletekre,

a miértekre, mosolyogtok a jó minőségű mára,

nem gondoltok a következményekre, az egyre lejjebb kerülő holnapokra. Talán tegyétek rendbe a lelketeket, tegyetek jót, magatokért tegyétek, hogy átélhessétek az adni tudás örömét. Nagyon bele ne merüljetek,

ne, hogy kiszolgáltatottakká legyetek, mert ha megízlelitek és túlzásokba se estek, még a hobbitokká is lehet.  A fölösleges fölöslegéből adtok oda ahol annak a legjobb helye lesz azzal.

A rendes útja ennek az hivatalossá is válhatna,

hogy megmaradjon a biztonságérzetetek, ne csak mindent mindig ugyanoda. Rákaphattok,  mert tölti a lelketeket, félni nem kell a saját érzéseitektől,  nem  okoz fájdalmat,

inkább a boldogulás öröme ott rögtön fel  is szabadulhat.

Mivel nem értik majd, mi történhetett, nincs rátok írva az.

Eleinte bizonyosan gügyének néznek benneteket, azt gondolják talán valami furcsasággal megfertőződtetek, tán elment az eszetek.

Amikor meg látják már az óvatos cselekedetetek következményeit, a lelketek és magatok is, a helyetekre kerültök, vissza állhat a jó életminőségetek. Rájöttök milyen szép  is az életetek, amikor tisztelettel, kérdeznek a mögöttesekről  benneteket.

Kíváncsiak lesznek, mettől – meddig  mehetnek, hogyan tudnak úgy tenni, hogy meg ne sérüljenek.  Még az is lehet, hogy elkezdenek utánozni benneteket. Nektek és az Istennek hála sikerülhet, sokan kerülhetnek fel a saját szintjükre lelkileg és kontrollálva döntik el, másnaptól már nemcsak önző módon élnek, másokra is figyelnek.

Julamami
Magyarországról, Pakson a Hergál Házból, szeretettel. Julamami