A generációs jeled… 2021.01.13. – 2016.08.08. https://julamami.com

 

 

Védjegyes, Önismereti oktatás az önbecsülésedért. Julamami

Győzz meg, legyőzni könnyű engemet, nem harcolnék, a tudásom által segítem felismerni, a sorsukat, generációs jeleiket az összefüggéseket, az oktatásomra bejelentkezőknek.

A tenyerekben lévő sorsunknak megfelelően, emberismeretként oktatatom számukra, a lelkük tükre folyamatosan kontrollálja, hogy a racionális és a lelkes énjük egyensúlya megfelelő e számukra.

Műhely, a megelőzésért. Heringes Árpádné e.v. Prevenciósként gyakorlom a hivatásomat nap mint nap. Mástól ezt nem tanulhatod, még nem adtam át senkinek sem, betanítva adom át, ha megvették.

Segítek kiválasztani az arra már emberségükben a  helyükön lévőket, annak aki megveszi a feltaláltamat.

Nem hagyom magukra őket, azáltal  is emberesedek az életkoromnak megfelelően élem át, hogy a sorsomnak megfelelő hatásaikat naprakészen  éljem  velük együtt meg.

Úgy  tudjam átadni a gyakorlatomból  lett, rajzos elméletemet  az oktatásom által.

A fejlődésüket a háttérből, ha szükségét érzik végigkísérem, amig az életkorom szerint lehet, egy ember ezzel már utánam nem bír el.

Ebből akár segítő szakma  is lehetne, hozzátanulva ahhoz, amivel már elérték  a legmagasabb szintjüket, általa  kiteljesedhetnének.

Aztán mondjad, miből merítesz, ha nincsen az életkorodnak megfelelő emberismereted, se a sorsodat, sem a generációs jeleidet nem ismered.

Ha nem ismerted még fel megbékélve a saját határaidat és azt hiszed,  igazságod csak  neked  lehet, csapda helyzet lehet az neked, minden energiád bele teheted, a  csalódásoktól az sem óv majd meg.

Vágysz a boldogságra,  miközben a boldogulásod által, az már neked a napi gyakorlatodban ott van.

Meg is élhetnéd, ha nem csak a bizonyítási ingered hatására,  párosulva az akaratoddal mint erővel, minden résnyi lehetőséget kihasználva, megállás nélkül tolakodnál előre.

Mindenkit félre, mit számít az neked, hogy sortalanná lehet,  ha nem viszi végig azt amit az Isten adta hivatásával sorsszerűen számára is, jól megérdemelten lehetne.

Erőlködve tolod végig azt amihez közöd nem  is lenne, minek tanulnád meg, amit nem hoztál tudásként, ha úgy kanyaríthatod, ahogy magad szerint azt kényelmesnek véled.

Honnan tudnád mi és hogyan érinti az Isten adta Népet, ha nem azt a lehetőséget éled, amit megteremtettél, kimaradt az életedből, a  lépésről lépésra haladva emberesedni szakasza.

Mégis mit gondolsz miért ide születtünk, az Isten adta Néphez méltatlan lenne, miért szenvedték volna meg az elődeink mindazt. Talán nem pont azért, hogy a Hazánk, megadjon minden jót és szépet életszerűen, hétköznapi módon generációs feladatként nekünk is.

Ha felismerjük azt ami számunkra sorsszerű, hát meg is teremtjük, ahogy lehet. Fejlődünk, hogy folyamatosan emberesedjünk, minden odatett akadályt, feladatnak felfogva, nem várakozunk, ha csak araszolva is, haladunk.

Ah  teljesítésünknek megfelelő szinten éljük meg az öregedésünket, ne a hátrányunk legyen mindaz, amiért emberesedtünk a hivatásunk gyakorlása közben.

Ha késtünk is tíz évet, teljesíteni tudjuk a sorsunkat és a generációs feladatainkat, akár párhuzamosan a következő generációval.

Értük és magunkért is felelősen éljük meg, az önbecsülésünket se veszítsük el,  azért mert közben az életkorunk ennyi lett.

Bizony, nem hátrány a tapasztalt emberismeret sem, adjuk át az iránta bejelentkező érdeklődőknek, a hitelesen kontrollálható tudásunkat.

Legyél mellettem jó öreg alázatom, bocsánatot kérek rögvest.

Hiszen azzal érthetővé válna az ami megváltozott ugyan, de alapok nélkül nem lenne hova építkezniük a következő generációknak.

Érzéketlenné válhatsz, a szerzett jólét, nem tölti fel a lelkes énedet,  hiszen nem  közvetítheti  a siker érzését a gondolkodó agyad  felé, mint a napi egyensúlyodat erősítő siker táplálékodat.

Az emberséges belső kontrollod az alapja, a most megélhető jónak  és  szépnek, használd az okos, intelligens  agyadat. Megtanulva azt amit nem  hoztál tudásként, mind a két oldalad működőképes lehet, hiszen érted vannak.

Az értelmes felismerésedre várnak, megigazíthatod a tartásodat,  a sorsodhoz igazítva, megtanulhatod a  mértéktartásodnak az alapját. Amit a  napi alázatodat gyakorolva, annak a nyugalma által átélhetnéd, megtarthatnád, mint az emberi méltóságodat.

Sikeresnek éreznéd  magadat, hiszen rájönnél, magadhoz mérve elérted és megvan mindened. Viszont előlről kezdődhet  minden belső késztetésed, ismételhetsz, ha nem váltasz szintet közben a felerősödött, saját emberi nagyságodnak megfelelően.

Igen tudom, nem mindig és  mindenkinek érthető a  megfogalmazásom, változó, hogy kinek mennyi idő szükséges hozzá. Az oktatás közben vannak  akiknek azonnal a helyükre kerülnek, mások is menet közben felismerik, mit mondanak az éppen időben elhangzott szavak akkor nekik.

Az addig ismeretlen, vagy nem  minden nap használt  kifejezések, a nagyon különbözően élők,  gondolkodók, addig egy és ugyanazon  hatásokat másképp megfogalmazókra is mind, a saját idejükben hatnak.

Ezek által a kifejezések által  megértőek lesznek, rájönnek, hogy mindenki más sorsot és generációs feladatot hozott. Megtanulják alkalmazni a hétköznapi életükben, egymás iránt megértővé válnak. A  toleranciát a hétköznapokban megélni tanulják, ha fordítanak rá elég  időt  és türelmet, minden  szinten emberségesek maradhatnak.

Gyere velem jó öreg alázatom, hiszen  magad  vagy az összefüggésében látásomban a gazdagságom.

Nem sürgettem, nem kapkodtam, megéltem  amit nekem szántál  Uram.

Oktatnám és azáltal átadnám  már olyan emberségeseknek, akik tovább tudják utánam  oktatni. Betanítva annak a működőképes életszerű ritmusát, a személyiségüknek  megfelelően magukhoz tudják venni és alkalmazni.

Hiszen tudom, nem véletlenül  adta nekem az Isten, tudta, hogy van bennem kitartás  elég  ahhoz, hogy túléljem azokat a fékeket, gátakat, amiket tíz éven keresztűl gyakran kaptam,  tapasztaltam.

Amik által megerősödött lélekkel, ki tudom várni  azt, hogy a döntő emberek is rájöjjenek, nagyon különböző  a sorsa  mindenkinek.

Nem véletlenül  Magyarországon és a szülőhelyemen találtam ezt fel, rajzoltam meg összefüggésében. A jól működő, van úgy,  hogy  nehéz, az agysejteket alaposan megmozgató, de megtanulható oktatási formáját.

Nem költöztem  el, kitartok ott, ahova  eddig engemet megtisztelve, a feltaláltam  általi összefüggésében látásomért nagyon messziről is eljöttek.

Hiszen nem tartozom se ide, sem oda,  tartozom hát az engemet már értő, a sorsolvasásomat Online meghallgatók által akkor éppen  oda.  Az oktatásomon elhangzottakat a gondolkodó agyuk felfogja és a további életükben már, a hétköznapi szintjükön alkalmazza.

A lelkes, szíves, változatos  énjüket felismerve, oda úgy szolgáltatva, a  saját sorsukat már értően élő  emberek által, tisztelettel, alázattal vagyok.

Így alkalmazkodni tudóan, egy kicsit tán tartozom hát a megtapasztalt, szíves, lelkes,  gondolkodó énjük, szintjük  által emberesedve, tisztelettel, alázattal, szolgáltatva,  megmindenhova.

Miközben így, egyszerűen is a tudásom által lehetek a nagyszerűben, gyakran imádkozva várom a lehetőségemet, a feltaláltam oktatásáshoz, a 70. évemben, mert már tudom van az Isten.

Tiszteletem. Julamami védjegy Heringes Árpádné tulajdona.

Ismerd meg a saját sorsodat és a,

generációsan hozott feladataidat,

hogy tudjad, honnan  jöttél,

hova tartasz,

kihez képest

most ki is vagy.

Ott van benne,

a tenyered

redőiben,

annak

is a

jele,

hogy

miben

vagy most éppen

tehetséges, te és te.

A fejlődéseteknek

megfelelően is,

a szinteden-e

te, te és te.

Honnan van,

 tartásod és

méltóságod,

miből tudsz

meríteni erőt,

ha elfogyott a

feladatod ott,

ki mondja

meg

neked,

merre

kellene

az újat

meglelned.

S ki beszél majd,

neked arról is,

hogy

milyen

feladatot

hoztál,

mint

azon

generáció

tagja,

akinek

a legmagasabb

lélekrezgése

van  abban,

amiben.

Például,

apai

ágon

már

régóta,

el van az

hanyagolva,

hogy a

földjeiknek

a megművelése

lenne már régóta

 és kifejezetten

néhányuk

dolga.

S nosza

megszületik

valaki,

aki

még

csak

nem is,

a férfiak

számát

erősíti.

S fogja

és

a

földet,

megműveli,

persze előtte,

a rokonokat

is, arról,

igyekszik

meggyőzni.

Mert arra van

késztetése,

azt végzi el,

hogy ahhoz

jól értsen,

mindenkinek

alapos, tartós

megdöbbenésére.

Az ő férfitestvére

meg, a művészet

irányába keresi

azt, ami

az ő

vágyai

netovábbja.

S ott abban

teljesedik ki,

a családnak

okozva

azzal,

fejfájást

sokszor

majd.

Hiszen

fordítva

szerették

volna,

egyiket

szánták

a földhöz,

de eszükbe

sem jutott

volna,

hogy

az

lenne

a leányka.

Különbözőeket,

nagy és  érdekes

fordulatokat

tapasztalok,

a sorsokban,

s olyankor

az is

látszik,

hogy

vannak

annak

ellenzői

rendesen,

azoknak biza,

a családjukban.

Na meg még van

a saját sorsuk,

és az Isten

adta

dolguk.

Nagyon

szépen,

fel van

rajzolva,

annak

a jele is.

Amihez,

a feladatát,

hozzá tudom

olvasni egy jellel,

amit én már

gyakorlok

régóta.

Nagy

élmény

annak

akinek

a sorsát

leolvasom,

s jó érzés

nekem,

hiszen,

valami

addig

 nem is

ismerttel

gazdagodott

ő is azáltal, hogy

a sorsát megismerte.

Köszönöm Istenem,

hogy ez a hivatásom.

Sok tehetségesnek

lehetne a hivatása.

Önismereti oktatás,

igény szerint nevelés.

Magyarországról,

Pakson a Hergál Házból,

 ha bárhol éltek a Világban,

Online, tíz éve szolgáltatok.

Julamami
Magyarországról,  Pakson a Hergál Házból. Szeretettel. Julamami